24 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Što odjenuti za koktel zabavu? Ideje za nju i njega

Pozvani ste na koktel zabavu i niste sigurni što odjenuti? Ako vas muči neizvjesnost i ne želite pogriješiti, razmotrite svoje mogućnosti unutar konteksta same zabave i mogli biste dobiti nešto više ideja. Ako se zabava održava u otmjenom hotelu, vjerojatno će uzvanici biti dotjeraniji nego za zabavu koja se održava u nečijem domu.

Što odjenuti za koktel zabavu? Ideje za nju i njega

Pozvani ste na koktel zabavu i niste sigurni što odjenuti? Ako vas muči neizvjesnost i ne želite pogriješiti, razmotrite svoje mogućnosti unutar konteksta same zabave i mogli biste dobiti nešto više ideja. Ako se zabava održava u otmjenom hotelu, vjerojatno će uzvanici biti dotjeraniji nego za zabavu koja se održava u nečijem domu. Provjerite i vrijeme početka zabave. Večernje koktel zabave obično ukazuju na formalniju proslavu od onih zakazanih tijekom popodneva.

Ideje za nju

Dok se trendovi i ukusi mijenjaju i razlikuju, neke osnovne smjernice vrijede i dalje. Tako je dobro znati i jesu li domaćini zabave tradicionalni i u tom slučaju odabrati nešto konzervativniju modnu kombinaciju. Na zabavi koju organizira netko tko radi u modi ćete vjerojatno vidjeti više avangardnih odjevnih kombinacija nego na zabavi koju organizira umirovljeni profesorski par. Odaberite odjeću koja odgovara godišnjem dobu i stilizirajte ju u skladu s tim. Šarena cvjetna haljina i sandale s remenčićima mogle bi biti pravi izbor za proljetnu večer, dok će zimska zabava zahtijevati zatvorene cipele i topli kaput. Posebno glamurozan trik za jesenske i zimske modne kombinacije je dodavanje krznenih detalja koji uvijek odaju dojam visoke mode. Također ne zaboravite na jedan od najdugovječnijih modnih savjeta, a to je da s odličnom crnom haljinom jednostavno ne možete pogriješiti. A ako ste se već zasitili svih haljina iz svog ormara, provjerite predivan izbor koktel haljina na https://modivo.hr/c/zene/odjeca/haljine-i-kombinezoni/cocktail-haljine.

Duge haljine do poda su obično primjerenije za formalne zabave i glamurozne događaje, dok su ultra kratke mini haljine ipak bolji odabir za noćne klubove i djevojačke zabave. Idealna dužina se skriva negdje između sredine bedara i sredine lista. Za koju se god dužinu odlučili, najvažnije je da se vi osjećate ugodno. A ako se ne želite ograničiti samo na crnu i volite se igrati bojama, jesenske boje koje su uvijek u trendu su topli neutralni i zemljani tonovi. Boje nas najbolje informiraju o godišnjim dobima. Tako ćete zimi češće viđati duboke i svjetlucave tonove na luksuznim tkaninama kao što su saten i baršun. U proljeće najčešće kraljuju pastelni tonovi i nježno roza boja, a ljeti hrabro vladaju svijetli i odvažni tonovi.

Ideje za njega

Koktel odjeća za muškarce se isprva može činiti jednostavnom, ali iznenadili biste se koliko se često momci pojavljuju na zabavama sasvim pogrešno odjeveni. Naravno, za koktel zabavu nije potreban smoking, ali to nije ni opušteni izlazak s dečkima. Jedna od najboljih smjernica je poslovni stil s puno više modne slobode. Provjerena i najjednostavnija kombinacija su sako i majica s kratkim rukavima. Važno je da vam sako dobro odgovara te da nije prevelik ili premalen. Izbjegavajte majice s velikim printevima ili natpisima i radije se odlučite za nešto elegantniju jednobojnu majicu ili majicu s diskretnim uzorkom. Inspiraciju možete potražiti na https://modivo.hr/c/muskarci/odjeca/t-shirt-i-polo-majice/t-shirt-majice. Izgled nadopunite jednostavnim crnim hlačama ili tamnim traperom i spremni ste za polazak.

Koktel zabave su prilika za druženje i upoznavanje, a modni izričaj za oba spola može biti nešto razigraniji. Ako još uvijek imate dileme glede pronalaska idealne haljine, provjerite odličan članak 5 pravila kako odabrati haljinu da odgovara vašoj figuri i da izgledate moderno.

Sponzorirani članak