Popularne tenisice za jesen 2022.

Popularne tenisice za jesen 2022.

Već nekoliko sezona tenisice možete nositi gdje god da idete. One su ključni komad obuće koji je postao prikladan za sve prilike, od sportskih, pa do najsvečanijih. I nama se jako sviđa ovaj trend, jer što ima udobnije od tenisica?! Zbog toga treba obratiti pažnju kakvi su trendovi i iskoristiti trend nošenja tenisica za sve prilike dok je još uvijek popularan.

Vjerojatno u svojoj kolekciji već imate nekoliko dobrih i kvalitetnih pari tenisica, ali uvijek treba odjeću i obuću modernizirati i osvježiti novim komadima.

Ispod su najnovije fotografije zvijezda kako biste vidjeli kakve su najpopularnije tenisice među zvijezdama, a još niže ćete pronaći dizajnerske trendove za jesen – zimu 2022 / 2023.

Britt Stewart
Daniella Karagach
Hilary Duff
Jennifer Garner
Alessandra Ambrosio
Emma Hernan
Nina Dobrev
Cassie Cardelle
Charli D’Amelio i Heidi D’Amelio
Chloe Moretz

Od vibrantnih boja, do bijelih i crnih, ispod su najpopularnije tenisice za ovu sezonu.

Moderne tenisice za jesen – zimu 2022 /2023.

Bijele tenisice klasičnog stila vrlo su moderne, kao što se vidi iznad većina zvijezda odlučila se baš za bijele tenisice.

Plava boja je neočekivano ušla u trend bijelih tenisica. Ukoliko vam trebaju nove tenisice koje će unijeti promjene u vaš stil odijevanja, plave tenisice su odličan izbor. Za plave tenisice odlučila se i Bella Hadid.

Bella Hadid

Ukoliko niste dovoljno hrabri za plave tenisice, odlučite se za bijele s plavim uzorkom.

Vibrantni uzorci na bijelim tenisicama – Ove sezone nešto su umjerenije nego proteklih godina, ali hladnu i tmurnu zimu svakako vrijedi razveseliti tenisicama u živahnim bojama.

Crne klasične tenisice vjerojatno već imate, ali neće škoditi ako se još malo modernizirate najnovijom kolekcijom.

Klasične tenisice već nekoliko sezone pravi su hit, a posebno ove.


Komentari

Odgovori

*