Popularne tenisice za jesen 2021.

Popularne tenisice za jesen 2021.

Već nekoliko sezona tenisice možete nositi gdje god da idete. One su ključni komad obuće koji je postao prikladan za sve prilike, od sportskih, pa do najsvečanijih. I nama se jako sviđa ovaj trend, jer što ima udobnije od tenisica?! Zbog toga treba obratiti pažnju kakvi su trendovi i iskoristiti trend nošenja tenisica za sve prilike dok je još uvijek popularan.

Vjerojatno u svojoj kolekciji već imate nekoliko dobrih i kvalitetnih pari tenisica, ali uvijek treba odjeću i obuću modernizirati i osvježiti novim komadima.

Ispod su najnovije fotografije zvijezda kako biste vidjeli kakve su najpopularnije tenisice među zvijezdama, a još niže ćete pronaći dizajnerske trendove jesen za 2021.

Jenna Johnson
Kaia Gerber
Olivia Jade
Rita Ora
Emily Ratajkowski
Mary Kate Olsen
Kenya Moore
Emmy Rossum

Od vibrantnih boja, do bijelih i crnih, ispod su najpopularnije tenisice za ovu sezonu.

Plava boja je neočekivano ušla u trend crno bijelih tenisica. Ukoliko vam trebaju nove tenisice koje će unijeti promjene u vaš stil odijevanja, plave tenisice su odličan izbor.

Bijele tenisice klasičnog stila vrlo su moderne, a posebno s bež detaljima ili ako djeluju nošeno.

Vibrantne tenisice ove sezone nešto su umjerenije nego proteklih godina, ali hladnu i tmurnu zimu svakako vrijedi razveseliti tenisicama u živahnim bojama.

Crne klasične tenisice vjerojatno već imate, ali neće škoditi ako se još malo modernizirate najnovijom kolekcijom.

Neobične tenisice na bilo koji način koji se nekim obilježjima ističu i izdvajaju pravi su hit.

Ostavite komentar

*