20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 jesenskih trendova koje već imate u ormaru

5 jesenskih trendova koje već imate u ormaru

Na nekim trendovima se vidi kako su novi i jednostavno morate kupiti nove stvari, želite li izgledati moderno, međutim, neki stari trendovi se znaju vratiti u modu i potaknu nas da izvučemo iz ormara davno zaboravljene komade odjeće. Ovo su trendovi za jesen zimu 2023 / 2024. koji možete pratiti slobodno sa starom garderobom.

1 Sakoi

Sakoi svih oblika i veličina vrlo su popularni. Ako imate bilo kakv sako, pravi je trenutak da ga ponovno odjenete.

2 Veliki slogani, natpisi i vidljivi logo

Da biste bili moderni u ovakvoj odjeći morate razmišljati izvan okvira i kombinirati ono što ste mislili da ne ide zajedno. Predimenzioniranu duksericu sa širokom suknjom ili slične neočekivane kombinacije su dobrodošle.

3 – Crvena boja

Crvena boja veliki je trend ove sezone. Nosiva je u svim kombinacijama i na svim odjevnim komadima. Bilo što da imate crveno izvucite iz ormara i nosite. Najmodernije ćete izgledati ako se odjenete od glave do pete u crveno.

4 Mašne


Mašne na odjeći i modnim dodacima vrlo su popularne. Pa pronađite stare jakne, torbe ili kapute s ovim tipom ukrasa za moderan look.

5 Pletnina

Pletene rolke su jedan od popularnijih odjevnih komada, a sigurni smo da bar jednu imate u ormaru. Osim rolki, nose se veste i džemperi.