Torbe Desigual – pregled kolekcije za 2023.

Torbe Desigual – pregled kolekcije za 2023.

Desigual torbe nisu obične, iako je često dio kolekcije neutralan, većim dijelom torbe su karakterističnih šarenih boja, neobičnih uzoraka na njima, te se uglavnom koriste raznovrsni materijali.

Desiguual je španjolski brand koji je nastao 1984. godine u Barceloni. Patch tkanine i boho stil su neke od glavnih odlika Desigual kolekcije. Mnoge torbe djeluju kao mala umjetnička djela. Česti su cvjetni uzorci, ali su to i razni drugi. Zakrpe i mješavina tkanina je također dio Desigual izričaja.

Desigual male torbe

„Manje je više” često vrijedi kod Desigual torbi. One su praktične, dobro raspoređenih pretinaca te upečatljivih oblika i boja. Uzorci variraju od cvjetnih do nedefiniranih ili su s izraženim natpisima i porukama. Često se koriste zatvarači na magnet kako bi se olakšalo korištenje odnosno zatvaranje i otvaranje torbe.

Desigual torbe za ruku

Torbe za ruku su često torbe koje se mogu nositi i na druge načine. Remen od materijala, lanac ili kombinacija je dodatak koji vam omogućuje pretvaranje torbe iz jedne varijante u drugu. Kombinacija uzoraka, tekstura i materijala su vrlo česte da daju posebnost torbama. Efekt zmijske kože, materijali s printom samo su dio kombinacija. Iako su torbe za ruku, one su često dovoljno velike da se u njih može smjestiti više stvari. Brojne pregrade, kao i bočni manji ili veći džepovi omogućavaju bolji raspored stvari u torbi i veću preglednost. Mogu se koristiti za poslovne prilike, ali i za ležerne situacije.

Cilindrične torbe također su dio kolekcije, a kratka ručka za nošenje naglašava oblik. Cvjetni uzorci su veseli i upotpunjuju svaki look.

Desigual torbe na rame

Torbe na rame su raznovrsne, često ukrašene zakovicama, šljokicama, zakrpama… Spoj funkcionalnosti i estetike na ovim torbama dolazi do izražaja. Torbe s preklopom često imaju naglašen dio. Kontrastni vez daje boho dojam. Za dodatnu jednostavnost pri korištenju torbi tu su bočni džepovi kao i unutarnji pretinci. Pamučne torbe s više džepova su lagane, jednostavne, praktične i efektne. Polukružne torbe srednje veličine su idealne svakodnevno korištenje.

Torbe koje se nose preko tijela, popularne poštarske torbe su praktične, ali i efektne. Kolekcija Desigual ove sezone oduševljava izborom. Remenje na ovakvim torbama često je prilagodljivo tako da stil nošenja možete birati,a možete ih nositi i na jedno rame.

Veličine torbe se razlikuju te se može pronaći potrebna veličini, no, razlikuje se i broj pretinaca, način zatvaranja, materijali izrade. Česti su i unutarnji vanjski džepovi kako bi olakšali preglednost, no vanjski džepovi se koriste i kao dio dizajna naglašavajući stil torbi. Uzorci i boje variraju od nježno romantičnih tekstilnih torbi do crnih. Reljefni logo na torbama s efektom kože zanimljiv je i upečatljiv. Čest je umjetnički print u koji su ukomponirane određene poruke.

Desigual velike torbe

Velike Desigual torbe su prikladne za sve. Moderne su jednobojne, ali i s različitim uzrocima. Specifičnost kod mnogih velikih torbi da uz njih idu i manje torbe u koje možete smjestiti bitne sitnice kako ih n biste svaki put tražili po cijeloj torbi. Osim različitih uzoraka u kolekciji su i torbe s ručno oslikanim natpisima.

Zanimljive su reverzibilne torbe koje se mogu nositi na dvije strane. Ukoliko se ne možete odlučiti koje boje trebate torbu, tada ovakve torbe mogu biti odličan izbor.

Ukoliko tražite zanimljivu torbu za kupovinu, a koju možete spremiti u džep ili u druge torbe tada je torba s animal printom odličan izbor.

Desigual ruksaci

Ruksaci su u ovoj kolekciji raznovrsni, različitih dimenzija i modela. Mnogi od njih se mogu pretvoriti u drugi tip torbe ukoliko želite kombinaciju. Bojama oduševljavaju, kao i uzorcima. Bez obzira da li želite elgantan, sportski ili zaigrani ruksak, Desigual kolekcija nudi odličan izbor.

Torbice za mobitel

Ponekad nam ne treba torba za sve sitnice, nego torba u koju samo trebamo staviti mobitel. Desigual kolekcija obiluje odličnim modelima.


Komentari

Odgovori

*