Guess torbe 2023.

Guess torbe 2023.

Guess torbe ove sezone donose brojne novitete, pastelne nijanse, no i dalje prisutne neutralne boje, kao i klasični oblici torbi. Prirodni materijali, detalji na torbama, tkanine, naglašen logo, metalne kopče koje su najčešće zlatne, kao i lanci, ukratko su elementi koji torbe iz ove kolekcije čine posebnima.

Guess je američki brand koji od svojih početaka tj. 1981. nezaustavljivo raste, te je omiljena modna marka kako za odjeću tako i za modne dodatke ženama širom svijeta. Svake sezone kolekcije su posebne, upečatljive, te zanimljivih modnih kampanja.

Boje variraju od neutralnih boja, uobičajenih za Guess brand do svijetlih i pastelnih, te upečatljivih i jakih boja. Bež, smeđa i siva su već klasika, no tu su plava, tirkizna, ružičasta, sve prisutne u nekoliko nijansi i u rasponu od skroz svijetlih boja do jakih dominantnih boja. Uzorci na torbama ove sezone su uglavnom koncentrirani na utisnut logo na materijalu, dok su rjeđe prisutni i neki drugi uzorci poput cvjetnog.

I u Guess kolekciji možemo vidjeti prisutne prirodne materijale poput ratana, te opći modni trend, a to je povratak u osamdesete i devedesete.

Guess torbe za ruku

Torbe za ruku su često čvrstih definiranih oblika, četvrtaste, te s naglašenim detaljima. Zlatni detalji na kopčama, ili na ručkama nisu rijetkost. Često su za ruku male torbe, ali ni veće nisu neuobičajene. Svijetle boje, bijela, ali i jake poput ružičaste i tirkizne su hit, dok su vrlo česte i torbe u bež i smeđoj boji s klasičnim Guess uzorkom i logom. Osim toga moderne su i torbe s animal uzorkom.

Guess torbe na rame

Torbe za rame su klasika, omiljene mnogim ženama, praktične i prilagodljive. Guess torbe za ovu sezonu su razrađene, s ukrasnim zlatnim detaljima, lancima, naglašenim logom. Moderne torbe su jednobojne, ali i u kombinaciji boja. Moderne su torbe u mat, ali i u sjajnim izvedbama, lakirana kožna torba je ove sezone vrlo česta u kolekciji Guess.

Guess velike torbe

Velike torbe su neizostavne za žene koje nose više stvari, ali i kada se ide u kupovinu, na izlet… no, ove torbe su i za svaki dan. One su svojevrsni klasik i u sličnim varijantama su moderne svake sezone. Ove sezone u Guess kolekciji dominiraju ružičaste, plave, ali i klasične bež i smeđe s Guess logom. Česti su ukrasi, metalne kopče te lakirani materijali kao dodatni ukras na torbi ili cijele torbe od lakiranih materijala. Novost su torbe od ratana. Ovakve torbe su multi praktične, mogu se koristiti od poslovnih prilika, gradskih šetnji do izleta.

Guess male torbe

Ove sezone male torbe su zaista raznovrsne, te obuhvaćaju torbe od ratana do lakiranih torbi. U kolekciji dominiraju kockaste čvrste torbe, ali su prisutni i drugi oblici.

Guess male svečane torbe

Cluch torbe su dorađene, posebne, ukrašene nitnama, lancima, naglašenih kopči. Prisutni su mat ali i sjajni i lakirani materijali. Brončana i zlatna boja zauzimaju posebno mjesto u kolekciji clutch torbi.

Guess torbe od prirodnih materijala

Torbe od prirodnih materijala, ove sezone su veliki hit te se mogu pronaći u svim veličinama i oblicima. S obzirom na opće prisutne eko trendove, odraz vidimo i na modi, pa čak i na torbama. Torbe od ratana su samo jedan od primjera.

Guess ružičaste torbe

Ove sezone u Guess kolekciju ružičasta boja je prilično česta. Ona je dominantna, zanimljiva i upečatljiva. Za dodatno naglašavanje boje tu su lakirani materijali. Ukoliko se ne možete odlučiti, a naginjete ovoj boji tada u obzir uzmite torbe s detaljima u ružičastoj boji.

Guess ruksaci

Kolekcija obuhvaća ruksake različitih dimenzija kako biste ih što lakše prilagodili svojim potrebama. Od svijetlih, do klasične crne boje, izbor ruksaka je dojmljiv.


Komentari

Odgovori

*