28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Sandale 2022. – pregled najmodernijih sandala za ljeto 2022.

Moderne sandale ove sezone su nešto drugačije nego prethodnih sezona, bar u osnovnim trendovima.
Sandale 2022

Sandale 2022. – pregled najmodernijih sandala za ljeto 2022.

Moderne sandale ove sezone su nešto drugačije nego prethodnih sezona, bar u osnovnim trendovima.

Jedan od glavnih trendova su ravne papuče. Ovo je trend koji su prihvatile i mnoge zvijezde. No, istovremeno su moderne sandale na visoku petu sa ukrasima i perlama. Sandale koje se vežu oko noge još su jedan od bitnih trendova. Ove sezone moderne su udobne sandale te s druge strane elegantne sandale. Ukoliko ta dva trenda spojite dobili ste top sandale.

Za moderne sandale ove sezone ključne riječi su natikače, tanki remenčići, ali i robusne sandale, klompe kao i vezanje oko noge. Ako tražite moderne sandale tada neka bar neki od tih trendova bude zastupljen.

Moderne su bijele i crne sandale, sandale pastelnih, ali i jakih boja. Iako su u trendu ravne sandale, moderne su i sandale s povišenim potplatom i debljim potpeticama. Također, ove sezone u trendu su i kvadratne potpetice te potpetice srednje veličine.

Ove sezone u trendu su kožne sandale, ali i sandale od jute, sandale s tekstilnim dijelom, te gumirane sandale.

Ravne sandale s jedim ili dva remena su ove godine glavni hit. Moderne su one s debljim remenjem ali i s tankima. Remenje može biti isprepleteno ili jedno pored drugoga. Moderne boje su crna, bijela, ali i pastelne nijanse, te se kao jedna od modernijih boja ističe plava.

Osim ravnih sandala moderne su i sandale s niskom potpeticom. Može se raditi o nižim ili srednjim potpeticama koje su tanke ili deblje i robusne. Ovakve sandale su kombinacija elegancije i udobnosti te savršeno idu za mnoge prilike. I kod ovih modela moderne su neutralne, ali i vesele i jake boje. Ovakve sandale su uglavnom ženstvene te će odlično ići u kombinacijama sa hlačama, ali i sa haljinama i suknjama. Dobar su izbor za situacije kada ne želite ravne sandale, ali niti visoke pete nisu dobar izbor.

Bilo ravne ili s potpeticom moderne su zlatne i srebrne nijanse sandala, te sandale s ukrasima, imitacijom dragog kamenja, perlama, ukrasnim metalima. Posebno ovaj trend dolazi do izražaja kada se radi o svečanim sandalama. Sandale s ukrasima ove sezone su hit koji će i od običnih sandala napraviti posebne te upotpuniti svaki look. Ukoliko želite nešto drugačije tada možete za dnevni look birati ravne sandale od sjajnih materijala, te na taj način spojiti dva stila u jednom.

Sandale na putnu petu ove sezone su uglavnom nešto robusnije nego što su bile prethodnih sezona. Platforme su hit te se mogu pronaći u svim bojama. Pete su ove sezone često robusnije, deblje te se teži udobnijim modelima čak i kada se radi o visokim potpeticama. S obzirom da su ovakve sandale uglavnom, s obzirom na visinu pete, udobne, zadržavaju se među popularnim modelima iz sezone u sezonu. I dok su nekoliko prethodnih sezona ovakve sandale bile neutralnije, ove sezone su upečatljive, te su moderne u neutralnim, ali i jakim bojama. No, kod ovakvih sandala dominiraju bež i crna boja.

Klompe su ove sezone hit, te se mogu naći u raznim varijantama.

Sandale koje se vežu oko noge bez obzira u kojoj boji bile ove sezone su veliki hit. Ako uz to dodate cvjetni uzorak, vezove, perle ili isprepleten remen, ne možete pogriješiti.

Kvadratni prednji dio sandala ove sezone je veliki hit. Kvadratni prednji dio se može naći u svim verzijama navedenih trendova, bilo da birate moderne srednje pete, pune pete ili ravne sandale. Ovakav oblik sandala je samo dodatak modnim trendovima koji su popularni ove sezone.

Žute, plave i ružičaste sandale – ako ne želite neutralne boje, nego vesele tada je žuta boja hit. No, osim ovih boja moderne su i crvene, narančaste kao i sandale koje su šarene, ili kombinacija dva ili tri bloka boja.