Odlične Zara haljine za proljeće i ljeto 2023.

Zara haljine

Odlične Zara haljine za proljeće i ljeto 2023.

Ovog proljeća i ljeta trend su haljine u neutralnim, pastelnim, ali i jakim bojama, te cvjetne haljine. One djeluju elegantno, prikladne su za različite prilike, a omogućavaju kombiniranje s različitim modnim dodacima. Haljine na preklop su veliki hit, kao i košulja haljine te ležerne, opuštene, šire haljine. Moderne dužine su sve od mini do dugih haljina.

Osamdesete i devedesete su ponovno veliki hit, posebno kada se radi o modernim haljinama za ljeto 2023. iz Zara kolekcije.

Zara u sezoni proljeće i ljeto nudi zaista ogroman izbor haljina od haljina na preklop, uskih haljina koje prate liniju tijela, košulja haljina, poslovnih ali i haljina za svečanije prilike i za zabave.

Prorezi na haljinama su moderan detalj ove sezone koji je prisutan na različitim dužinama, kako na haljinama tako i na suknjama.

Košulja haljine je klasičan tip haljine koji ovisno o materijalu i dužini može biti prikladan za vrlo različite prilike Iako se uglavnom ovaj tip haljina veže uz poslovni stil odijevanja, ove sezone moderne su košulja haljine za sve prilike.

Duge haljine Zara za ljeto su vrlo često neutralnih boja ali i cvjetnih uzoraka. U kolekciji se mogu pronaći haljine bez naramenica, s tankim naramenicama, ali i s rukavima. Moderne su haljine koje naglašavaju figuru, ali i i lepršave i široke haljine.

Midi haljine ili haljine srednje dužine su odličan izbor za mnoge prilike, budući da su elegantne, zaigrane, ali i praktične. Moderne Zara midi haljine ove sezone su jednobojne, ali i s cvjetnim ili različitim biljnim ili eko uzorcima. Midi haljine su dobar izbor za zabave, šetnje ali i za poslovne prilike.

Kratke ili mini haljine ove sezone su prisutne za sve prilike od gradskih šetnji, odlaska na plažu, do svečanih prilika. I dok se za svečanije prilike često koristi sat, za dnevne prilike se također mogu pronaći haljine od satenskih materijala, ali i pamučne i lanene haljine. Mini haljine se mogu pronaći u svim modernim varijantama, od jednobojnih, s cvjetnim apstraktnim uzorkom, do košulja haljina. Ukoliko je vaš izbor mala crna haljina, ni ove sezone nećete pogriješiti.

Kratke cvjetne ZARA haljine

Crne haljine su neizostavan dio odjeće mnogih žena, te se i ove sezone mogu pronaći u Zara kolekciji. Crne haljine su prikladne za sve prilike, te se vrlo često jedna te ista haljina ovisno o modnim detaljima, obući i torbi može odjenuti za razne prigode.

Bijele haljine su ljetne haljine i skoro uvijek su u modi. Bez obzira na dužinu haljine, odnosno da li je izbor kratka, midi ili duga haljina, bijele haljine su odličan izbor za vruće ljetne dane.

Party haljine su ove sezone moderne u verzijama od male crne haljine, do midi žarko crvenih. Posebno su moderne satenske haljine ili haljine s izgledom spavaćica i donjeg rublja.


Komentari

Odgovori

*