16 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda 2021. – osnovni trendovi

Ako vas već sada zanima što nam donosi moda 2021. donosimo osnovne smjernice...

Moda 2021. – osnovni trendovi

Ako vas već sada zanima što nam donosi moda 2021. donosimo osnovne smjernice. Moda je i stil, kako kombinirati odjeću, no, svake sezone pojave se određeni odjevni predmeti, stilovi i izvedbe koje postanu trend. Moda dozvoljava kombinacije, inspiraciju možete potražiti bilo gdje, te kombinirati ono što već imate s nekim novim detaljima.

Modu ne definiraju samo dizajneri, bez obzira što oni predstavila u najavi sezone, modu svake godine definiraju neki od tih trendova, a neki ostanu neprimjetni.

Moda 2021. je raznolika, kao i do sada, u modi su različiti uzorci, no ističu se kocke i kvadrati, te bazični komadi kao i slojevito odijevanje.
Moda 2021. donosi kao novost uske majice koje možete nositi ispod svega. Također, moda 2021. će biti obilježena pomalo neonskim bojama poput jake zelene. Također, moda za 2021. donosi ružičastu boju, ali i plavu.
U modu se vraćaju i veste, dok su prethodnih sezona modom vladali sakoi koji su išli za sve prilike, u sljedećoj sezoni, osim sakoa u modi su ponovno i veste.

Moda ove sezone donosi remenje, trake i vezice, koje ć biti prisutne i kao modni detalji.

Također, moda u 2021. nastavlja s trendom širokih hlača, koji se već prošle i ove sezone vraćatio na scenu. Donekle novost u modi 2021. je da su hlače duge, skoro da su do poda i par centimetara na podu, no istovremeno su moderne i hlače do koljena, popularno zvane bermude.

Kako su se hlače produžile, tako će se sljedeće sezone suknje skratiti. Moda 2021. donosi mini suknje ponovno u veliki fokus.
Što se tiče modnih detalja, moda 2021. donosi povratak dužih ogrlica. Jedno vrijeme su se skratile, zatim smo ih manje viđali, no moda 2021. vraća duže ogrlice.

Chanel moda 2021:

Više o modi i modni trendovima:

Moda – COVER magazin.com