Moderne čizmice za jesen – zimu 2019 / 2020. – top 5 trendova –

Moderne čizmice za jesen – zimu 2019 / 2020. – top 5 trendova –

 

Ove sezone moda je vrlo proizvoljna i kada je obuća u pitanju nosivo je sve što vam se sviđa, od gležnjača do visokih čizama koje sežu do pola bedra.

Međutim, ipak postoje osnovne smjernice u modi, a ovo je 5 najpopularnijih trendova koje smo viđali na dizajnerskoj obući za jesen – zimu 2019 / 2020, a posebno čizmama.

-1- Animal print

Saint Laurent

Animal print jako je popularan ove sezone. Ovakve čizmice nemojte pokušavati uskladiti s ostatkom odjeće ili torbom, jer ćete izgledati pomalo staromodno. Kada nosite čizme s takvim uzorkom težite kontrastu, pa ih nosite na šljokice, metalik odjeću, torbu i sl. Najgora modna pogreška ove sezone je pokušaj da uskladite čizme animal printa s torbom ili jaknom.

Miu Miu

-2- S debelim potplatom

Gucci

Christian Louboutin

Čizme debelih potpetica i potplata veliki su trend. Pomalo militarističkog izgleda, a opet ženstvene, odgovaraju za većinu prilika, a posebno u dnevnim lookovima.

-3- Zmijski i krokodilski uzorak

Manolo Blahnik

Paris Texas

Ovaj trend modernih čizmica se mogao ubrojiti i u animal print, ali kako bi se posebno naglasilo koliko je ovaj uzorak moderan, dodajemo ga ponovno.

Paris Texas

-4- Čizme do ispod koljena

Tom Ford

Čizme do ispod koljena jako su popularne, posebno ako ćete ih kombinirati na suknje ili uske hlače, te će tako doći do izražaja.

Fendi

-5- Čizme tenisice

Christian Louboutin

Hibrid između tenisica i čizama super je popularan. Ovaj trend pozdravljamo jer je vrlo udoban, a izgleda istovremeno i opušteno i elegantno.

Prada

 

 

Odgovori

*