Moderne čizmice za zimu 2017 / 2018. – top 5 trendova –

Moderne čizmice za zimu 2017 / 2018. – top 5 trendova –

 

Ove sezone moda je vrlo proizvoljna i kada je obuća u pitanju nosivo je sve što vam se sviđa, od gležnjača do visokih čizama koje sežu do pola bedra.

Međutim, ipak postoje osnovne smjernice u modi, a ovo je 5 najpopularnijih trendova koje smo viđali na dizajnerskoj obući za zimu 2017 / 2018, a posebno čizmama.

-1- Nakit na čizmama

Ovo je trend koji svaku obuću čini glamuroznom. Broševi, biseri, perlice i raznorazni ukrasi dodani su na čizme, kako bi bile, ne samo lijepe, nego oduzimale dah.

-2- Pliš i saten

Budući da svi trendovi idu prema glamuroznijoj obući, saten i pliš su neizostavni. Sličan efekt ćete imati i s brušenom kožom, iako je ona ove sezone u drugom planu.

-3- Krzno i divlji uzorci

Animal print jako je popularan ove sezone. Ovakve čizmice nemojte pokušavati uskladiti s ostatkom odjeće ili torbom, jer ćete izgledati pomalo staromodnom. Kada nosite čizme s takvim uzorkom težite kontrastu, pa ih nosite na šljokice, metalik odjeću, torbu i sl. Najgora modna pogreška ove sezone je pokušaj da uskladite čizme animal printa s torbom ili jaknom.

-4- Naglašen logo dizajnera

Jedno vrijeme bilo je popularno istaknuti dizajnera, zatim su se potpisi skrivali, a sada opet što veća dizajnerska oznaka, to bolje i modernije.

-5-   Metalik čizme

Metalik čizme su za one žene koje vole eksperimentirati, ali metalik detalji na neutralnim čizmama pun su pogodak za sve žene koje vole modu.

Odgovori

*