Vodič za kupovinu čizama za zimu 2018 / 2019.

      Nema komentara na Vodič za kupovinu čizama za zimu 2018 / 2019.

Vodič za kupovinu čizama za zimu 2018 / 2019.

Moderne ravne čizme

Kada su ravne čizmice u pitanju, samo slijedite vlastiti stil i ne možete pogriješiti. Moderne su čizme od kaubojki, gojzerica, kalsičnih  Dr Martens, Timberland, UGGsica, do elegantnih nalik na salonke. Boje također prilagodite prilici na koje ih nosite, jer s jedne strane trend su jako vesele i ukrašene čizme, a opet s crnim i bijelim, kao i metalik možete svugdje. Velur, baršun i pliš, popularni su za suho vrijeme, a one sa životinjskim uzorkom, savršene za svečanije prilike, kada ne želite obuti visoku potpeticu.

Moderne čizme na visoku potpeticu

Čizme na visoku potpeticu namijenjene su za prilike kada se želite istaknuti, a ove sezone što se više ističu to bolje. Moderne su čizme sa šljokicama, ukrasima, u veselim bojama, različitih uzoraka i materijala. Uz šarene, metalik i bijela boja dominiraju čizmama s visokom potpeticom.  Klasični oblik salonki i tanka peta možda su najmoderniji odabir, iako nećete pogriješiti ni s pravokutnom debelom petom, ali ona je ove sezone ipak u drugom planu.

Modrene gležnjače čizme

Obično gležnjače biramo kada želimo udobnu dnevnu cipelu, neovisno s potpeticom ili bez. Tako se i trendovi mijenjaju, koji su zapravo kombinacija dnevnih ravnih čizama i čizama na visoku potpeticu. Ako birate gležnjače za poslovniju priliku ili večernji izlazak odabrat ćete one s tankom potpeticom, a za dnevne prilike ravne gležnjače ili one s debljom potpeticom.

Moderne visoke čizme

Visoke čizme, one do pola bedara ušle su u modu prije dvije sezone, ali su se zadržale i ove sezone kod mnogih dizajnera. Ovo su čizme koje odlično idu za ležerne prilike, šetnje gradom, a ako su s potpeticom i za večernje izlaske.  Ako imate očuvane  prošlogodišnje visoke čizme i želite ih modernizirati, spustite ih lagano do iznad koljena i naberite, jer su čizme s naborima ušle u modu ove sezone.

 

Moderne čizme do (iznad) koljena

Čizme koje dosežu do oko koljena ili ga jedva prekrivaju apsolutni su ovosezonski trend. Ako se želite počastiti skupim čizmama za neku posebnu priliku ili želite nekim odjevnim predmetom modernizirati izgled, tada neka budu ove visine.

Moderne čizme za kišu

Za kišu su moderne klasične gumenjače iako su nešto modernije one u zanimljivoj boji, od jednobojnih. Jednako su moderne one do koljena kao i gležnjače.

Moderne čizme za snijeg

Za snijeg su i u ovoj sezoni popularna tri tipa čizama, buce, uggsice i kožne s krznom unutra. Možete eksperimentirati s bojom, iako su standardne smeđe i crne super trendi, njima se u top trendovima pridružuju i metalik cipele za snijeg.

Odgovori

*