Moderne haljine za jesen 2018. – top 8 trendova –

Moderne dnevne haljine za jesen 2018.

 

Ispod je 8 glavnih trendova za jesen 2018. To nisu samo trendovi za haljine, nego će nas pratiti kroz sve odjevne predmete u sezoni jesen 2018, ali budući da su haljine omiljeni odjevni predmet većini žena izdvojili smo haljine koje ih najbolje oslikavaju.

Uzmite u obzir kako su na haljinama prikazanim na modnim pistama gotovo uvijek trendovi pretjerani, ali samo iz razloga kako bi dobili na važnosti i bili primijećeni. Haljine koje ćete naći u dućanima puno su blažih krojeva i linija.

-1- Haljine neobičnih krojeva

Ako ste navikli na jednostavne krojeve kojima se točno zna gdje su ušici, a gdje razrezi, vrijeme je da proširite vidike. Na nekim modernim haljinama trebat će vam vremena dok pogodite gdje su rukavi.

-2- Haljine s volanima

 

Nastavak na ljetnu modu, samo se produžuju rukavi i dužina haljine kako bi nam bilo toplije u odnosu na haljine na volane koje smo nosili kroz ljeto.

-3- Patchwork haljine

Haljine koje su miks različitih materijala postaju jako poplularne u sezoni pred nama.

-4- Haljine – kaputi

Nastavak proljetnog trenda, kada su mnoge zvijezde odijevale haljine koje izgledom podsjećaju na kapute, ove jeseni zaživjet će i na ulicama u sve većem broju primjera.

-5- Haljine spuštenih rukava

Haljine spuštenih rukava dolaze u različitim oblicima i dužinama “rukava”. Za jesen i zimu  najčešće su to “šišmiš” haljine. Haljine spuštenih rukava su zapravo haljine koje nemaju odvojeno šivane rukave, nego se tkanina s ramena spušta preko ruku u slobodnom padu bez rezova na ramenu.

-6- Dolčevite

Dolčevite i poludolčevita haljine trend su gotovo svake jeseni i zime, pa tako ni ova nije iznimka.

-7- Uzorak jesenjeg cvijeća

Moderne su haljine s cvijećem i lišćem u bojama jeseni (zlatno – žuto – smeđim nijansama).

-8- Metalik haljine

Sjajne i blještave haljine startaju s kasnom jeseni, a apsolutni su hit svake prednovogodišnje sezone.

Odgovori

*