Moderne čizme za kišu za jesen 2018.

      Nema komentara na Moderne čizme za kišu za jesen 2018.

Moderne čizme za kišu za jesen 2018.

Jesen je godišnje doba posebno poznato po kišama i pljuskovima, a budući da su ove sezone moderne čizme od osjetljivih materijala, trebat ćete nabaviti i jedne gumene čizme koje ćete nositi po kiši i snježnoj bljuzgavici.
Gumene čizme odavno se nose u našim krajevima, ali su u novije vrijeme popularizirane u Engleskoj u modnom smislu, pa tako preko dizajnerskih brendova stigle i na noge modernih žena kod nas.
Svaka sezona nosi nove trendove, a ispod su najmodernije čizme za kišu za sezonu jesen – zima 2018/2019. Iako nema puno promjena u odnosu na prethodne sezone.
Uzmite u obzir da je guma hladna, pa ako ih planirate nositi u kasnu jesen ili zimu kupite broj veće kako biste ostavili prostora za termo uloške i deblje čarape.

Hunter

Animal print popularan je ove sezone, pa tako i na čizmama. Možete odabrati gležnjače ili dublje čizme, i jedne i druge su jednako moderne.

Hunter

Chanel

Tamno plava boja dosta je popularna ove sezone, a posebno s logom ovog branda.

 

AIGLE

S crnim čizmama ne možete pogriješiti, a posebno unesete li malo živosti srebrnom ili smeđom bojom.

Michael Kors

Hunter

 

Chanel 

Ovo su prošlosezonske prozirne Chanelove čizme, ali budući da su zaživjele kao trend tek kod nekolicine zvijezda, ali ne i na ulici, vrijedi i pokušati ove sezone.

Odgovori

*