29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 neočekivanih, a modernih kombinacija

Ove sezone moda je toliko udobna i jednostavna, da je gotovo teško povjerovati da istovremeno možemo biti moderni i udobno se osjećati...

5 neočekivanih,  a modernih kombinacija

Da biste izgledali dobro ponekad je potrebno izaći iz ustaljenih okvira i promijeniti način razmišljanja o nekom odjevnom predmetu ili kombinaciji. Ove sezone  moda je toliko udobna i jednostavna, da je gotovo teško povjerovati da istovremeno možemo biti moderni i udobno se osjećati.

Prihvatite nove modne trendove i zaplovite u najopušteniju sezonu do sad, koja zaista prikriva sve nedostatke na ženama i potiče na uživanje u odijevanju bez razmišljanja o dijetama.  Ako vam je nešto usko, neudobno ili ističe neku lošu stranu vašeg tijela, tada sigurno to nije ni moderno, pa umjesto dijete, spremite taj komad odjeće u skladište.

-1- Kožna jakna na lepršavu maxi haljinu i tenisice

Nekad je bilo gotovo zabranjeno kombinirati elegantni i sportski look, a danas je trend koji trebate objeručke prihvatiti.

-2- Zlatna u ležernoj varijanti

Metalik boje, a posebno zlatna jako su popularne. Slobodno nosite zlatnu i u sasvim ležernim i dnevnim prilikama. Kao što smo već spomenuli, kombiniranje elegantnih ili svečanih lookova s opuštenim i sportskim pravi je hit.

-3- Bomber jakne s crtanim junacima

Bomber jakne jako su popularne ove sezone, a ako odaberete onu s dječjim motivima, probudit ćete u sebi i djetinji veseli duh. U standardnoj kombinaciji odlično idu uz traperice, ali uz maksi lepršave suknje bit ćete super moderni.

-4- Dugi prsluci

Jedno vrijeme bolero jaknice i prsluci bili su toliko popularni da nam je teško zamisliti da bi u svečanim ili kojim drugim prilikama preko haljine ili bilo čega drugog nosili duge jakne i prsluke preko. Ipak, bolero je već sezonama OUT, vrijeme je da se prilagodite.

-5- Košulje izvan hlača

Majice i košulje ponovno istrpajte iz hlača. Ove sezone moderna je ležerna i opuštena odjeća koja nam sugerira da više nosimo tenisice, široku odjeću s volanima, istrpane košulje i majice… Zbog toga ovog proljeća i ljeta umjesto na dijetu, samo prihvatite modne trendove i super ćete izgledati. Moda je toliko slobodna da je modernije košulju na pola istrpati, pola utrpati, nego se utegnuti.