18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

3 omiljena trenda ovog proljeća

Među brojnim trendovima za ovu sezonu izdvojili smo tri koja su se izdvojila i postala omiljena među nama...

3 omiljena trenda ovog proljeća

Među brojnim trendovima za ovu sezonu izdvojili smo tri koja su se izdvojila i postala omiljena među nama, ali i koja sve češće viđamo na ulicama.

-1- Crna i tamne boje

Proljeće nije sezona u kojoj volimo tamne boje, ali kada se na tamne boje dodaju prekrasni uzorci, tada tamne boje poprimaju sasvim novu dimenziju. Crna boja s veselim uzorkom pristaje odlično i uz poslovni look, ali i sasvim casual boemski stil.  Ovaj trend najlakše je nositi tako da birate tunike u ovoj kombinaciji i nosite na crne hlače ili traperice, ovisno o prigodi ili haljine.

-2- Sve pastelno ružičasto

Obično su djevojčice prva asocijacija na ružičaste haljine, ali ove sezone ružičasta je toliko IN, da joj teško itko može odoljeti. Ružičasta zrači romantikom, senzualnošću i ženstvenošću, a uz prave kombinacije ružičaste  možete dobiti poslovni, ali i elegantni look. Ako se udajete ove godine, pastelna ružičasta vjenčanica je must have.

-3- Volani

Posebno su moderni volani na rukavima, ali volane obožavamo u svim kombinacijama. Oko vrata, suknje na volane, volane na cipelema…