20 seksi ideja za maškare koje imate u svom ormaru

20 seksi ideja za maškare koje imate u svom ormaru

Maškare i karnevali nude osobama priliku da na površinu iznesu svoju fantaziju i ožive svoju maštu, ali i da budu nešto sasvim drugo, što apsolutno nema nikakve veze s njima i s njihovom osobnošću. U svakom slučaju nude odličnu zabavu i šteta je propustiti priliku.

Ako više nemate vremena za narudžbu originalnog kostima ili ne želite dati novac za nešto što nosite samo jedanput, za bar jedan ili dva od kostima ispod većinu potrebnih stvari imate u svome ormaru, samo vam treba malo kreativnosti i volje, a kostim može biti gotov u vrlo kratkom vremenu.

Ispod su ideje za jednostavne kostime za maškare koje možete izraditi sami. Vaša verzija se ne mora poklapati sto posto sa slikom, nego ćete iskoristiti nešto slično što već imate u ormaru.

ideje-noc-vjestica-1 20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru ideje-noc-vjestica-3 ideje-noc-vjestica-4 20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru ideje-noc-vjestica-7 ideje-noc-vjestica-8 ideje-noc-vjestica-9  ideje-noc-vjestica-11  20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru ideje-noc-vjestica-14 20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru ideje-noc-vjestica-16 ideje-noc-vjestica-17 20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru ideje-noc-vjestica-19 20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaruideje-noc-vjestica-21ideje-noc-vjestica-22ideje-noc-vjestica-23

 

Odgovori

*