Je li asimetrična bob frizura za vas?!

Je li asimetrična bob frizura za vas?!

Bob frizure vrlo su moderne već godinama. Tijekom osamdesetih i devedesetih bile su moderne tzv. paž frizure, koje se lagano ove sezone vraćaju u modu, a otkako je Victoria Beckham aktualizirala, prije desetak godina, bob frizure više ne izlaze iz mode. Bob frizure obično su dužine brade, ali ne nužno, a mogu uključivati i šiške. To znači da je mnogo različitih stilova bob frizura, a asimetrični bob je možda najzanimljivija frizura među njima.

Asimetričan bob je za žene koje žele neku primjetnu promjenu i za osobe koje traže drugačiji, alternativniji izgled.  Simetričan bob obično se pripisuje moćnim, ali jednostavnim ženama, dok s druge strane asimetričan bob kreira dramatičan izgled i ostavlja dojam žena koje se usude biti drugačije.

Muškarci obično ne smatraju asimetričan bob privlačnom i seksi frizurom, te ga obično i imaju žene kojima nije stalo do mišljenja muškaraca.  Asimetrično šišanje često imaju zvijezde kada žele iz „slatkice“ promijeniti imagea u alternativniji. On je za hrabre žene koje su samostalne i ne traže tuđe odobravanje.

 


Komentari

Odgovori

*