20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Frizure koje su pokvarile karijeru poznatim osobama

Promjena je dobra, ali ne uvijek. Nakon što je Miley Cyrus pokazala...

frizure-moda

Frizure koje su pokvarile karijeru poznatim osobama

Promjena je dobra, ali ne uvijek. Nakon što je Miley Cyrus pokazala svoju frizuru s pola obrijane glave, a fanovi počeli negodovati, mnogi su se zapitali nije li to kraj njezine karijere. Možda zvuči smiješno, ali nekim se zvijezdama s novim frizurama etiketirala i nova osobnost, a karijera im je počela naglo opadati.

Lindsay Lohan je obojila svoju prirodno crvenu kosu u plavo i odjedanput postala holivudska partijanerica. Karijera joj je od tog trenutka počela stagnirati

frizure-1

Britney Spears obrijala je glavu i iščeznula s pop scene. Umjesto seks simbola, javnost je počela percipirati kao nestabilnu osobu. Nakon povratka starom stilu, prošle godine karijera se opet počela uspinjati.

frizure-2

Katie Holmes bila je super popularna “djevojka iz susjedstva”, a nakon toga se udala za Tom Cruisea, ošišala, a njena karijera je postala nevidljiva. Danas, nakon razvoda, i povratka dugoj kosi njena karijera je ponovno u usponu s Broadwayom na agendi.

frizure-3

Christina Aguilera kritizirana je zbog loše „Lady Marmalade“ frizure 2001, nakon toga je počela eksperimentirati s drugim stilovima frizura, ali od tada  baš i nismo čuli mnogo o njenoj glazbi iako se pojavljuje u medijima.

frizure-4

Keri Russell postala je instantno popularna ulogom Felicity. Svi su joj se divili zbog duge kovrčave kose. Tada se ošišala i sljedeće sezone serija se prestala prikazivati na televiziji.

frizure-5

Gwyneth Paltrow, prirodna plavuša, postala je brineta 2000, a tada joj je karijera doživjela pad. Ubrzo se vratila prirodnoj plavoj boji, a karijera joj je ponovno počela napredovati.

frizure-6

Plave ekstenzije Nicole Richie, dale su joj etiketu lepršave i neozbiljne djevojke. Nakon toga se ošišala i ima elegantni bob, a karijera joj se počela uspinjati. Sada ima svoju modnu marku, liniju nakita i sudionik je u NBC-jevoj emisiji.

frizure-7

Katherine Heigl obojila je kosu u smeđe 2010. Prirodna plavuša nakon toga se okušala u filmskoj glumi, prema kritičarima jako neuspješno.

frizure-8

Emma Stone, prirodna plavuša, zbog uloge u filmu Superbad obojila je kosu u crveno. Nakon toga nije imala nekih značajnih uloga u karijeri.

frizure-9