100 ideja za najnovije BOB FRIZURE (proljeće 2023.)

Nova sezona bob frizura proljeće 2023.

Većina frizera se slaže da je bob frizura, frizura koja je uvijek moderna, a njena specifičnost je da može neuredan stil u trenutku transformirati u otmjen.

Nakon zimske sezone ukupna dužina je bivala sve duža, te se bob ponovno približio frizurama za poludugu kosu, nova sezona aktualizirala lepršavost i zavodljivost, ali je svojevrsni nastavak na zimsku modu. Koračanjem prema jeseni se pojavila raznolikost te su moderne gotovo sve opcije bobo frizure, pa nećete pogriješiti ni s jednom dužinom.

Upravo to i jest najbolja stvar kod bob frizura, što omogućavaju raznovrsnost, te ćete se iznenaditi koliko toga možete napraviti sa svojom kosom ošišanom na bob.

Ispod je 20 zvijezda s bob frizurama fotografiranih posljednjih desetak dana kao inspiracija za moderne bob frizure, a zatim su fotografije još modernih frizura, koje su još uvijek aktualne i moderne te vam mogu poslužiti kao ideja za novu modernu frizuru.

Bob frizure poznatih

Hailey Bieber
Aure Atika
Gabrielle Union
Nabila Kilani
Lucy Hale
Kelly Rowland
Elodie Frege
Susanna Reid
Aubrey Plaza
Emilia Jones
Helena Howard

Bob frizure koje još uvijek nisu izašle iz mode:

Bob frizure poznatih zima 2021./2022.

Bob frizure poznatih ljeto sezonu ranije:

Olivia Culpo, srpanj, 2021.
Olivia Culpo, srpanj, 2021.
Paris Hilton, srpanj, 2021.
Mel C, srpanj 2021.
Mollie King, srpanj 2021.
Myleene Klass travanj 2021.
Charlotte Hawkins travanj 2021.
Tina Louise travanj 2021.
Penélope Cruz – travanj 2021.
Angourie Rice – travanj 2021-
Angourie Rice – travanj 2021.
Margot Robbie – travanj 2021.
Keira Knightley – travanj 2021.
Kristen Bell – travanj 2021.
Lucy Hale – travanj 2021.
Penélope Cruz – travanj 2021.
Taylor Hill u modnoj kampanji za proljeće – ljeto 2021.
Myleene Klass – veljača 2021.
Sarah Michelle Gellar – siječanj 2021.
Myleene Klass – siječanj 2021.

Tipovi bob frizura

I dok bob frizura postaje svevremenski klasik za mnoge žene, postoji nekoliko vrsta bob frizura koje se razlikuju u vrsti feniranja, šišanja, teksturi, pa čak i boji kose. Svake sezone otkrivamo nove ideje za nošenje i nove načine šišanja bob frizura.

A – bob

Ovo je bob koji je možda jedan od najprepoznatljivijih. To je bob, gdje se kosa nazad šiša kraće, a zatim duže prema bradi. Ova frizura je odličan odabir za žene koje žele nositi bob frizuru, ali istovremeno žele što kraću kosu.

Cleopatra bob

Ovo je bob koji je posebno moderan u ovoj sezoni. Dosta nalikuje paž frizurama, s modifikacijama i jedna je od prvih bob frizura koje su se uopće pojavile. Kosa se šiša ravno, a nose se i ravne šiške.

Glatka bob frizura s razdjeljkom na sredini

Naravno, razdjeljak kada imate bob frizuru možete napraviti bilo gdje, ali ako želite kreirati uravnotežen i blagi look, tada težite opciji bob frizure s razdjeljkom na sredini. Ovo je vrlo jednostavna frizura, a koja istovremeno kreira vrlo uočljiv dojam.

Kovrčavi bob

Kovrčavi bob možete nositi sa šiškama ili bez, s razdjeljkom bilo gdje. Trenutno je najmodernija opcija kovrčave bob frizure, bob s ravnim šiškama, ali sve druge opcije izgledaju fenomenalno.

Bob s valovima

Ovo je savršena frizura za sve svečane prilike. Želite li puštenu kosu, a imate bob frizuru tada su valovi dodatak koji će dati eleganciju i svečani look.

Mokri valoviti bob

Ovo je bob frizura koja nije zaživjela na ulicama, ali zvijezde je jako vole nositi. Odličan je podsjetnik o praktičnosti bob frizure svim ženama koje je nose kako će odlično izgledati i na plaži.

Asimetrični bob

Na neki način ovo je mladenačka frizura kojoj su sklone mlade žene koje vole biti drugačije i eksperimentirati s frizurama. Ukoliko svojoj bob frizuri želite dodati poseban i mladenački izričaj tada je asimetrična bobo frizura za vas.

Slojeviti bob

Oko ove bob frizure postoje raznolika stajališta, da li je slojeviti bob uopće bob frizura ili tek “frizura za kraku kosu”. Budući da nismo sigurni u odgovor ubrajamo je i u bob frizure.

Neuredna bob frizura

Neuredna bob frizura savršena je za žene koje žele dodati malo opuštenosti u svoju bob frizuru. Nije idealna za poslovne prilike, ali za upečatljiv dojam dnevnih izlazaka je savršena.

LOB – dugi bob

Dugi bob je nešto duža frizura od standardnog boba, ali zbog prepoznatljivog ravnog šišanja ubraja se u bob frizure. Lob, zapravo možete nositi u gotovo svim stilovima navedenim iznad.

Ispod su svečane bob frizure koje su zvijezde imale na dodjeli Emmi nagrada prošle godine

Ostavite komentar

*