Zara haljine za punije žene proljeće – ljeto 2021.

Zara haljine za punije žene proljeće – ljeto 2021.

Haljine su odličan izbor za proljeće i ljeto jer su prikladne za mnoge prilike, a ovisno o temperaturi možete dodati preko sako ili vestu.

Ispod su Zara haljine koje će jako dobro odgovarati punijim osobama.

Zara haljine za punije

Moderne haljine ove sezone obuhvaćaju širok spektar haljina. Moderne su košulja haljine koje su prikladne za sve situacije od poslovnih do šetnja gradom.

Uz to česte su haljine s prorezom sa strane, haljine na tregere, ali i padajućih rukava. Moderne dužine obuhvaćaju od mini do dugih haljina, iako se većina haljina ove sezone zadržava u zoni srednje dužine haljina. Moderne su neutralne svijetle boje, pastelne boje, ali i jake boje te klasična crna. Cvjetni kao i kontrastni uzorak vrlo su česti u kolekciji za ljeto te pruge, kao što su biloe plave okomite pruge na midi haljini s povišenim ovratnikom i širokim rukavima.

Lanene haljine su također česte što je uobičajeno za ljetne dane.

Zara košulja haljine

Košulja haljine su ove sezone popularne u svim bojama i izvedbama. Mogu se nositi s remenom ali i bez njega, ovisno o situaciji i stilu koji se u nekom trenutku želi postići. Dužine ovih haljina variraju od kraćih, srednje dužine do dugih haljina. Gumbi i su često dodatak koji je ukrasni detalj na haljini, kao i podvrnuti rukavi. Midi haljina od mješavine lana s prorezom i naglašenim manžetama, s asimetričnim donjim rubom u ružičastoj boji odlično spaja trend košulja haljina s modernim bojama. Haljina od mješavine pamuka i lana odličan je izbor i za ured ali i za šetnje gradom.

Zara haljine za punije srednje dužine

Zara haljine srednje dužine idealne su različite prilike, praktične su i jednostavne a istovremeno moderne. Haljine s podesivim naramenicama i haljine od lana idealan su izbor za vruće ljetne dane.

Midi haljina s okruglim izrezom i prilagodljivim naramenicama, te cvjetno apstraktnog uzorka moderan je izbor za ljetne dane.

Haljine za punije u jakim bojama

Za vesele ljetne dane jake boje su odličan izbor. Upravo takve haljine ove sezone su moderne, bilo da se radi o haljinama u jednoj boji ili su uzorkom. Ružičasta midi haljina s V izrezom i kratkim rukavima te ima volan uz donji rub, zaigran je i zanimljiv izbor. Haljina u limeta zelenoj boji spaja trend jakih boja i košulja haljina u izvedbi lana koji je odličan za ljeto, kao i satinirana tunika haljina u narančastoj boji s V izrezom i asimetričnim donjim rubom.

Zara haljine za punije dugi rukav

Asimetričan donji dio, rukavi s naglašenim manžetama ili elastičnim rubovima dio su Zara kolekcije za ovu sezonu. Midi haljina s kontrastnim paisley uzorkom samo je jedna od njih. Predimenzionirana košulja haljina od lana u bijeloj boji dugi rukav također je moderan izbor kao i haljina V izreza s balon rukavima duljine ispod lakta.

Zara kratke haljine za punije

Kratke haljine ove sezone mogu biti s kraćim i dužim rukavima, u kolekciji su predstavljene u odličnim jednobojnim varijantama, ali i s originalnim uzorcima.

Kratka haljina s okruglim izrezom i rukavima ispod lakta, te donji dio s volanima, u varijanti s cvjetnim uzorkom i jakim bojama odličan je ljetni trend kao i kratka haljina od mješavine lana s kratkim rukavima.

Plisirana bijela haljina dugi rukav spaja nekoliko ovosezonskih trendova te je u bijeloj boji model koji s ovog ljeta može odjenuti bilo kuda.

Zara duga haljina za punije

Duga haljina s okruglim izrezom i dugim rukavima je jednostavan a zanimljiv trend. Bočni prorezi olakšavaju kretanje, a remen se može skinuti za drugačiji dojam. Moderne duge haljine u u jednoj boji, s cvjetnim uzorkom kao i apstraktnim i geometrijskim uzorcima.


Komentari

Odgovori

*