29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Zara haljine za punije žene jesen – zima 2021/2022.

Ispod su Zara haljine koje će jako dobro odgovarati punijim osobama...

Zara haljine za punije žene jesen – zima 2021/2022.

Haljine su odličan izbor za jesen i zimu jer su prikladne za mnoge prilike, a ovisno o temperaturi možete dodati preko sako ili vestu, kao i deblje tajice ili čarape.

Ispod su Zara haljine koje će jako dobro odgovarati punijim osobama.

Zara haljine za punije

Moderne haljine ove sezone obuhvaćaju širok spektar haljina. Moderne su košulja haljine koje su prikladne za sve situacije od poslovnih do šetnja gradom.

Uz to česte su haljine s prorezom sa strane, te padajućih rukava. Moderne dužine obuhvaćaju od mini do dugih haljina, iako se većina haljina ove sezone zadržava u zoni srednje dužine haljina. Moderne su neutralne svijetle boje, pastelne boje, ali i jake boje posebno plava i zelena, te klasična crna. Cvjetni kao i kontrastni uzorak vrlo su česti u kolekciji. Osim toga ističe se i karirani uzorak.

Zara košulja haljine

Košulja haljine su ove sezone popularne u svim bojama i izvedbama. Mogu se nositi s remenom, ali i bez njega, ovisno o situaciji i stilu koji se u nekom trenutku želi postići. Dužine ovih haljina variraju od kraćih, srednje dužine do dugih haljina. Gumbi i su često dodatak koji je ukrasni detalj na haljini, kao i podvrnuti rukavi. Moderne boje koje se posebno ističu su neutralne poput crne i bijele, te zelena i plava kao i karirani uzorak.

Zara haljine za punije srednje dužine

Zara haljine srednje dužine idealne su različite prilike, praktične su i jednostavne, a istovremeno moderne. Midi haljina cvjetnog ili apstraktnog uzorka moderan je izbor za zimske dane. Ovakve haljine se mogu odlično kombinirati s tenisicama, ali i gležnjačama i čizmama.

Haljine za punije u jakim bojama

Za tmurne zimske dane jake boje su odličan izbor. Upravo takve haljine ove sezone su moderne, bilo da se radi o haljinama u jednoj boji ili su uzorkom. Crna boja je uvijek odličan izbor, jednostavno se kombinira s ostalim elementima looka, no izražajne boje imaju svoju posebnost i upečatljive su. Ove sezone se posebno ističu plava i zelen. Za svečanije prilike ili večernja izlaske odličan izbor su kratke haljine od satena.

Zara kratke haljine za punije

Kratke haljine ove sezone mogu biti s kraćim i dužim rukavima, u kolekciji su predstavljene u odličnim jednobojnim varijantama, ali i s originalnim uzorcima.

Kratka haljina s okruglim izrezom i rukavima ispod lakta, te donji dio s volanima, u varijanti s cvjetnim uzorkom i jakim bojama odličan je trend kao i kratka haljina od pamuka.

Zara duga haljina za punije

Duga haljina s okruglim izrezom i dugim rukavima je jednostavan, a zanimljiv trend. Bočni prorezi olakšavaju kretanje, a remen se može skinuti za drugačiji dojam. Moderne duge haljine u u jednoj boji, s cvjetnim uzorkom kao i apstraktnim i geometrijskim uzorcima. Dok su popularne plava, zelena i crna boja kada se radi o jednobojnim haljinama, smeđa i bež nijansa su među popularnijim bojama za haljine s uzorkom. Jesenske nijanse pa čak i uzorak, zaista se sklapa s prirodom, te stvara poveznicu između stila i okruženja.

Duge haljine ove sezone se mogu odlično kombinirati s čizmama, iako su često haljine od laganijih materijala koji nisu klasično zimski. Boje koje dominiraju su crna, zelena, plava te haljine s uzorcima.

Duga haljina upečatljive boje, poput ove plave, odličan je izbor za jednostavan, istovremeno dojmljiv i prepoznatljiv stil.

Većina haljina se može prilagoditi različitim situacijama, od ležernih do poslovnih prilika. Promjenom remena ili obuće haljinu možete iz ležerne transformirati u poslovnu, a vrlo često dodavanjem nakita i visokih potpetica i u haljinu za izlaske. Saten je ove sezone posebno popularan te nije rezerviran samo za svečane prilike i izlaske nego s može pronaći u različitim kombinacijama.