Moderni kaputi za zimu 2011/2012.

      Nema komentara na Moderni kaputi za zimu 2011/2012.

Moderni kaputi za zimu 2011/2012.

Nije tajna da svake sezone dizajneri imaju okosnice trendova oko kojih grade svoje kolekcije. Ove sezone moda je vrlo raznolika, pa kada su u pitanju moderni kaputi možemo pronaći neke sasvim nove trendove, ali i neke stare koje smo vidjeli posljednjih par sezona.

Jedan od vodećih trendova su boje. Obično su jesen i zima sezone neutralnih i zemljanih tonova, ali ne i ove godine. Moderne boje su narančasta, ljubičasta, boja senfa, morski plava i sl.

Još jedan vrlo primjetan trend je natrpanost tekstura. Kaputi su preopterećeni. Svila se miješa s krznom, krzno s kožom, a vuna s plastikom. Na kaputima ćete vidjeti kombinacije tkanina kakve do sada niste vidjeli.

Međutim, stari novi trend je elegancija. Elegancija 40-tih godina je ponovo u trendu. Elegantni kaputi su vrlo popularni i to svih dužina. Vratili su se u modu oni dugi do poda, ali i oni skroz kratki pelerina oblika.

Možda najbolje sve ovosezonske trendove oslikava kolekcija Burberry Prorsum jesen – zima 2011/2012. jer su prihvatili većinu novih trendova, te ih na neki način ukomponirali u svoju kolekciju.

Odgovori

*