Moderni kaputi za zimu 2022 / 2023.

Moderni kaputi za zimu 2022 / 2023.

Moderni kaputi za zimu 2022 / 2023. su toliko raznoliki da će zadovoljiti svačiji ukus.

Kaputi trapez oblika su vrlo popularni, kao i zimski kaputi koji oblikom podsjećaju na jesenske mantile. Široki kaputi su također moderni, pa su ih mnogi dizajneri predstavili u svojim kolekcijama, iako najčešće uz odgovarajući remen.

Najmodernija dužina kaputa ove sezone je oko sredine koljena kao i dugi kaputi. Ali nemojte dopustiti da ta činjenica ograničava vaš izbor, i one skroz kratke također smo mogli viđati u kolekcijama najvećih svjetskih dizajnera.

Jedan od trendova ove sezone koji se ističe su duži kaputi, koji su često ispod koljena, a lagano se smanjuje popularnost kratkih kaputa. Kaputi su ove sezone često elegantni i jasnih linija.

Iako dominiraju jednobojni kaputi, česti su i kaputi s uzorkom koji ćže biti odličan način za isticanje. Također, uz neutralne boje koje su ove sezone hit poput crne, smeđe, sive i bež, moderne su i jake boje na kaputima.

Moderni kaputi za jesen i zimu Burberry

Dominantni trendovi kaputa u sezoni jesen – zima  2022 / 2023. kako ih vidi možda najpoznatiji brand kaputa i mantila Burberry.

Osim klasičnih kaputa s remenom u kolekciji Burberry ove sezone mogu se pronaći i pelerine koje se i kod drugih dizajnera pojavljuju te najavljuju svoj povratak na ulice.

Moderni kaputi za jesen i zimu Mango

Moderni kaputi za jesen i zimu Zara

Moderni kaputi za jesen i zimu Hugo Boss

Kaputi za sezonu jesen – zima 2022 / 2023. branda Hugo Boss.

Moderni kaputi Tommy Hilfiger

Moderni kaputi Tommy Hilfiger su kako u jakim bojama, posebno se ističe crvena, tako i u neutralnim poput tamno plave, crne ili bež. Duljine variraju, a često je dvoredno kopčanje na kaputima te su gumbi modni detalj koji se ističe na kaputima.

Kada se radi o kaputima osim prvog dojma i izgleda u obzir treba uzeti i sastav materijala kao i podstavu budući da će o tome često ovisiti i toplina kaputa. Koji će biti za nekoga najbolji izbor kaputa ovisi o tome za kakve mu prilike treba, za jesen ili zimu, te da li u kaputu provodi dosta vremena na otvorenom ili služi samo za kratke izlaske.

Dugi kaputi se ove sezone mogu kombinirati na svu odjeću od hlača uskih i širokih, do suknji i haljina svih dužina.


Komentari

Odgovori

*