15. Dreft Fashion Week Zagreb od 25. do 27. studenog 2010.

15. Dreft Fashion Week Zagreb od 25. do 27. studenog 2010.

Fashion Week Zagreb, startao je u ožujku 2003. godine u Muzeju za umjetnost i obrt, nakon toga održao se i u tadašnjem hotelu Opera, Tvornici kulture, hotelu Esplanade i dvorani Tucman, sve dok nije pronašao do sada aktualnu lokaciju – Balon Boćarski dom. Upravo je taj prostor, koji neodoljivo podsjeća na šatore u kakvima se održavaju najveći i najjači Fashion Weekovi diljem svijeta, postao jedan od simbola ovog događanja.

Ipak, nakon 7 godina postojanja, željan osvježenja i pozitivne promjene, ovosezonski jubilarni 15. DREFT FASHION WEEK ZAGREB, po uzoru na svog „starijeg brata“ New York Fashion Week, preselio je na novu atraktivnu lokaciju – Hypo Centar, gdje će se održati revijalni dio od 25. do 27. studenog 2010. godine. Hypo Centar je jedno od najmodernijih arhitektonskih zdanja u Hrvatskoj, čija multimedijska dvorana predstavlja savršenu platformu za zanimljiva predstavljanja naših dizajnera. Nova lokacija trostruki je „win“, koliko idealna za dizajnere toliko  idealna i za posjetitelje te naravno za vrhunsku razinu produkcije.

Svoje inovativne i kreativne kolekcije za proljeće/ljeto 2011. predstavit će brojni renomirani domaći te inozemni modni dizajneri, koji dolaze ravno iz prijestolnica svjetske modne scene kao što su London, Pariz i New York. Također, slijedeći svoju filozofiju poticanja obrazovanja mladih dizajnera, u sklopu Pret-a-design-a, natječaja za studente dizajna, bit će odabrani i nagrađeni najbolji perspektivni mladi dizajneri.


Komentari

Odgovori

*