Mondeni modni vikend u Opatiji i Rovinju u suradnji branda DIVINE i Michal Negrin

Mondeni modni vikend u Opatiji i Rovinju u suradnji branda DIVINE i Michal Negrin

U Opatiji i Rovinju proteklog su vikenda održana dva glamurozna modna događaja  u organizaciji novog hrvatskog modnog branda Divine, u suranji s izraelskom dizajnericom Michal Negrin.

U Opatiji je u petak, 10. lipnja kultna izraelska modna dizajnerica Michal Negrin  prisustvovala otvorenju svojeg petog po redu concept dućana u Hrvatskoj, u Opatiji, a za dolazak njezinih kreacija u opatijske izloge zaslužna je rovinjska poduzetnica Ljubica Kalačić.  Michal Negrin, „Kraljica romantike“,  kako je mediji često nazivaju zbog njezina osebujnog neo-viktorijanskog stila i modnog izričaja pozdravila je i  osobno  mnogobrojne VIP goste okupljene na otvorenju u srcu Opatije.

Negrin je naglasila da svaki komad svoje nosive umjetnosti kreira prvenstveno za sebe, promišljajući o poruci komada koji kreira, te kazala da žene koje kupuju njen nakit i odjeću žele odaslati poruku da su drukčije i posebne.


Nastavno na opatijsko otvorenje, u subotu 11. lipnja Michal Negrin se uputila u Rovinj, gdje je prisustvovala otvorenju prvog multibrand dućana DIVINE, svoje prijateljice i kolegice Ljubice Kalačić, a u kojem će s euz nakit i odjeću DIVINE i Michal Negrin također naći modne marke Ivice Skoke, Ayala Bara i Mary Frances. U sklopu otvorenje dućana a i modne revije Ivice Skoke, Michal Negrin i branda DIVINE koja je održana u večernjim satima na pozornici Monte, u Rovinju, prikupljeno je dobrovoljnim prilozima preko 30 tisuća kuna pomoći za Udruženje osoba s invaliditetom iz Rovinja.

Oba modna zbivanja okupila su velik broj uzvanika, te su tako protekli vikend u Opatiji i Rovinju boravili uz neizostavnu Michal Negrin i Borna Rajić, Ankica Dobrić, Maja Blagdan, Alka Vuica, djevojke iz grupe ENI, Dinko Bogdanić, Ronald Braus, Lada Kajfež sa suprugom, Irina Čulinović, Boris Banović, Miran Kurspahić, Marijana Mikulić, Petra Dugandžić i mnoga druga poznata lica.


Komentari

Odgovori

*