5 modnih pogrešaka koje mame rade

      Nema komentara na 5 modnih pogrešaka koje mame rade

mame-stil

5 modnih pogrešaka koje mame rade

Svi ćemo se složiti, jednom kada postanete mama, vaši modni standardi će se promijeniti. Vjerojatno vam moda nikada u životu neće biti toliko bitna kao ranije, ali postoje neke stvari koje ipak trebate izbjegavati.

-1- Velike torbe

Da, one su ergonomične, ali ne pakirate se za Nepal.  Naravno mamama, posebno novim mamama, treba puno stvari, ali umjesto neke naprtnjače ili čudne torbe za mame kupite veću modernu žensku torbu.

-2- Izgužvana odjeća

Da nosite dijete, ali u tom slučaju kupite kvalitetnije materijale koji se ne gužvaju. Mamama treba udobna i lagana odjeća, a ne nekvalitetna i neuredna.

-3- Sportske tenisice

Iako tenisice više nisu moderne samo na sportskim terenima, to što ste rodili ne znači da ne trebate nositi elegantnu obuću. Možda ćete se neko vrijeme morati odreći visokih potpetica, ali ne trebate lijepe obuće.

-4- Traperice s niskim strukom

Ukoliko svoj struk niste vratili u predtrudničku formu, nemojte nositi hlače niskog struka. Da svi znaju da ste rodili i da se očekuje da imate veći trbuh, ali to im ne morate pokazivati.

-5- Tanki žersej

Sve dok svoju figuru ne vratite potpuno u forumu, tanki žersej nije za vas. I na najzgodnijim ženama uske haljine od tankog žerseja znaju izgledati loše, pa nema smisla ni pokušavati obući haljinu koja vam je prije par godina odlično pristajala. Vaše tijelo se promijenilo i to trebate prihvatiti.

Odgovori

*