Modne dizajnerice sestre Felder stižu na DFWZ

      Nema komentara na Modne dizajnerice sestre Felder stižu na DFWZ

Modne dizajnerice sestre Felder stižu na DFWZ

Identične blizanke Annette i Danielle Felder zaludile Londonsku modnu scenu, a sada stižu i u Zagreb! Njihove kreacije postale su ultimativni „must have“ kod najvećih zvijezda današnjice. Njihove haljine nosi i Rihanna na svojim turnejama, a sukobu grubosti i profinjenosti nisu mogle odoljeti ni Lady Gaga, Madonna, Gwyneth Paltrow, Nicole Scherzinger, Amber Rose i mnoge druge.

Njihova kombinacija rock-grunge stila i nježne ženstvenosti od samih početaka dobila je ogromnu podršku od najvećih predvodnika stila današnjice: Voguea, Ella, The Sunday Times Stlye-a i brojnih drugih, a Felderice su spremno prihvatile izazov i maksimalno ga iskoristile.  Ujedno su i jedine koje su čak tri puta zaredom osvojile londonsku modnu nagradu New Gen Award.

Kolekciju jesen/zima 2011/12. pod nazivom „The Transformation Collection“, koja je na nedavno održanom London Fashion Weeku izazvala pravu euforiju sljedbenika, imati će priliku vidjeti svi gosti Dreft Fashion Weeka Zagreb. Također, svi zainteresirani imati će priliku u korneru Britanske ambasade kupiti njihovu tekuću kolekciju.

Odgovori

*