Trendovi kupaćih kostima za ljeto 2011.

Trendovi kupaćih kostima za ljeto 2011.

Moda uvijek igra važnu ulogu u životima ljudi nevažno o prilici. Iz tog razloga će većinu žena zanimati od toga što odjenuti na plažu, do toga što odjenuti u krevet.

Ipak, moderno izgledati u kupaćem kostimu  nije pitanje samo trendova, nego i oblika tijela, kao i osobnosti. Budući da žene imaju toliko različite figure, preferencije i ciljeve pri odlasku na plažu dizajneri tu vide priliku za pokazivanje svoje kreativnosti, te svake sezone predstave nebrojeno mnogo trendova kupaćih kostima.

Ipak, kao i u odjeći za druge prilike neki trendovi se nametnu i izdvoje kao dominantni.

– Vintage –

Kupaći kostimi u vintage stilu ne otkrivaju previše kože, a ipak uspijevaju biti seksipilni. Oni su savršena kombinacija misterioznosti i privlačnosti.

Marc by Marc Jacobs

DKNY

– Jednodijelni kupaći neobičnih oblika –

Malo modernizma i inovacija nikad nije nikome naškodilo, pa ako volite eksperimentirati s modom tada su za vas jednodijelni kupaći kostimi neobičnih oblika i materijala.

Emilio Pucci

Vanessa Bruno

– Veći donji dio –

Još jedan od trendova koji se zamjećuje je povećavanje kupaćih gaća. Dok su jedno vrijeme dominirale tange i uži bikiniji ove sezone IN su bokserice i udobnije gaćice koje prekrivaju veću površinu.

Vanessa Bruno

Salvatore Ferragamo

– Modernizirani sportski jednodijelni badići –

Ovi kupaći kostimi dizajnirani su za žene koje se žele osjećati udobno i s malo odjeće na sebi. Oni su čvrsti, dovoljno pokrivaju, a ipak moderni i ukrašeni detaljima koji naglašavaju ženstvenost.

Lanvin

Michael Kors

Kupaći kostimi prema obliku tijela

Ostavite komentar

*