19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Poznati koji krše modne savjete i izgledaju odlično

Catherine Zeta-Jones – Kaže kako su joj uvijek govorili da ne nosi nakit čiji si gubitak ne može priuštiti, ali da ona baš uživa u nošenju najskupljeg nakita, jer ne vidi njegov smisao ako se drži u sefu...

Poznati koji krše modne savjete i izgledaju odlično

Rachel Bilson – Zaboravite staro pravilo da se bijelo ne nosi zimi. Zapravo je bolje nositi ga kada drugi ne nose jer dolazite više do izražaja.

Rihanna – Naglašene oči i usta istovremeno na Rihanni odlično izgledaju.

Ciara – Ciara kombinira različite materijale modnih dodataka i time naglašava osobnost. Zlato, srebro, drvo, akril, koža… Zabavno je miješati.

Hilary Duff – Nikad ne nosi samo dizajnersku odjeću. Kaže kako voli kombinirati neki skup komad s jeftinim predmetima.

Janet Jackson – Kaže da ne prati trendove, nego nosi ono što joj stoji, od frizure, do izbora materijala odjeće i kroja.

Marcia Cross – Kaže da bez obzira što mnogi savjetuju da bi žene u određenoj dobi trebale prestati nositi puder jer ih čini starijima da ga ona i dalje nosi. Kaže kako misli da baš zbog pudera izgleda bolje od vršnjakinja.

Catherine Zeta-Jones – Kaže kako su joj uvijek govorili da ne nosi nakit čiji si gubitak ne može priuštiti, ali da ona baš uživa u nošenju najskupljeg nakita, jer ne vidi njegov  smisao ako se drži u sefu.