20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne boje za proljeće

Boje koje su dizajneri izabrali za dominantne u sezoni proljeće 2011. predstavljaju neobičnu mješavinu toplih i hladnih tonova...

Moderne boje za proljeće 2011.

Moderne boje za proljeće

Boje koje su dizajneri izabrali za dominantne u sezoni proljeće predstavljaju neobičnu mješavinu toplih i hladnih tonova.

S pametnim kombiniranjem boja koje se nalaze na suprotnim stranama kružnice boja kreirali su nešto drugačije modno proljeće od dosadašnjih.  Ipak, ovakvo usklađivanje boja omogućava vam da nosite one komade odjeće koje već imate u ormaru (one koje se obično povezuju sa zimom i jeseni) s nekim novim komadima u proljetnim bojama.

S inspirativnim bijegom u egzotične destinacije poput Afrike, Perua, Indije i Turske dizajneri nastavljaju zadovoljavati potrebu kupaca da pobjegnu iz svakodnevnog života  intrigantnim kombinacijama boja koje ih prenose u strane zemlje.

Transsezonska  bež neutralna  podloga u sezoni proljeće donosi stabilnu podlogu za sve druge moderne boje, a uz nju se javljaju srebrna i siva, kao dominantne neutralne s kojima ćete kombinirati ostale moderne, ali življe boje.

Ispod je 10 najmodernijih boja  za proljeće: