DFWZ: Victor de Souza

      Nema komentara na DFWZ: Victor de Souza

DFWZ: Victor de Souza

Poznati njujorški dizajner, Victor de Souza, nakon publike njujorškog Fashion Weeka, predstavit će svoju kolekciju proljeće/ljeto 2011. na 15. Dreft Fashion Weeku Zagreb.

Revija prikazana na Mercedes Benz Fashion Weeku NewYork izazvala je neviđene ovacije publike, a Jessica Biel izjavila je: „Bilo je prekrasno! Prije me moda nije zanimala, ali sada definitivno da!“, a najpoznatiji celebrity bloger Coco Perez napisao je: „Victor de Souza nas je u potpunosti šokirao!“

Victor, koji je debitirao 2002. godine na pariškom tjednu mode, ubrzo je postao zvučno ime u američkim modnim krugovima. Danas je taj američki dizajner portugalskih korijena jedna od najvećih zvijezda na njujorškoj modnoj sceni, što duguje podužoj listi slavnih pripadnica holivudske A-liste koje oblači. Osim Jessice Biel, ostala slavna imena su glumice Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, pjevačice Alicia Keys, Lady Gaga, Rihanna, Kelis, Jennifer Lopez, Mary J Blige, a na listi se nalaze i poznate manekenke Naomi Campbell, Linda Evangelista i Alek Wek. De Souza je također radio za poznate kompanije kao što su L’Oreal, Mac Cosmetics i Walt Disney International. Već dugo vremena uspješno surađuje s Patriciom Field koja ga je upoznala sa Sarah Jessicom Parker, što je odmah rezultiralo njenim pojavljivanjem u Victorovim kreacijama.

Victor de Souza odlučio je u suradnji sa svojim ekskluzivnim domaćinom Nestle Fitness-om donirati jedno od svojih remek djela za humantiranu aukciju, a sretnom kupcu svoju kreaciju Victor će uručiti osobno 27.11. na dodjeli nagrada u Hypo Centru! Cjelokupni iznos će se donirati udruzi RTL pomaže djeci.

Odgovori

*