Kakve torbe ženama zaista trebaju?

Kakve torbe ženama zaista trebaju?

Ako imate poteškoća s usklađivanjem odjeće i torbe ili kupujete svaku torbu koja vam se svidi, bez obzira trebala vam ili ne, tada obratite pažnju na tekst ispod.

U torbe se lako zaljubiti na prvi pogled, ali morate biti realniji jer ćete u protivnom izgubiti mnogo novaca na torbu koju nećete prečesto nositi, a koji ste mogli potrošiti na odjeću koja vam zaista treba.

Prije svake kupovine se upitajte „Treba li mi zaista, zaista takva torba?!“, te u glavi pokušajte zamisliti prilike i kombinacije na koje ćete tu torbu nositi. Ukoliko ih ne možete smisliti najmanje 5, tada ta torba nije vrijedna kupovine.

Umjesto da „padate“ na torbe koje super izgledaju, ali nemate ih gdje nositi, možda bi bilo mudrije kupiti sebi nekoliko torbi u neutralnim bojama poput crne, smeđe, bež ili bijele. Te boje idu apsolutno uz sve.

Takve torbe mogu biti vrlo chic, te ih možete pronaći u najrazličitijim stilovima. Bitno je da izaberete torbu koja ide uz vaš stil, jer tako ćete je nositi, a ne držati kao dekoraciju u kutu sobe gdje će skupljati prašinu zbog toga jer nikad nemate priliku nositi je.

Torbu kupujte samo kada vam treba, a ne kada vam se svidi. Prije kupnje postavite sebi ova pitanja:

– Treba li mi torba kao modni dodatak ili za praktične svrhe?
– Koliko često ću nositi tu torbu?
– Za koje mi prilike treba?

Ako vam torba treba kao modni dodatak, nešto što će „podići“ vaš outfit, tada izaberite:

– Manju torbu – kako biste izbjegli prekrivanje odjeće.

– Detalje koje nisu obični – nešto vrlo trendi i što privlači pozornost.

Ali ako vam torba treba za praktične svrhe, da biste u njoj nosili stvari koje vam trebaju na poslu ili u školi, tada tražite:

– Velike torbe – s dovoljno prostora u koji će stati šminka, maramice, mobitel, novčanik, rokovnik i sve drugo potrebno.

– Mekane torbe – gipke materijale koji se svijaju s lakoćom.

– Jednostavne torbe – Izbjegavajte komplicirane kopče, ukrase jer torba za svakodnevnu uporabu bi trebala biti jednostavnog i praktičnog dizajna.


Komentari

Odgovori

*