Zvijezde s najljepšom bojom kose

Zvijezde s najljepšom bojom kose

Zvijezde s najljepšom platinasto plavom

Gwen Stefani

Michelle Williams


Gwyneth Paltrow

Zbog čega je dobra: Platinasta je vrlo izražena i glamurozna boja, ali koju ne može svatko nositi. Njima pristaje zbog svježeg tena.

Zvijezde s najljepšim plavim pramenovim

Cameron Diaz

Reese Witherspoon

Ali Larter

Zbog čega su pramenovi dobri: Prednost pramenova je u tome što bez obzira na blajh kosa izgleda zdravo. Svijetlo plava kosa često izgleda previše suho i tretirano, te oštećeno, a pramenovi pomažu neutralizirati te efekte.

Zvijezde sa srednje plavim pramenovima

Drew Barrymore

Sheryl Crow

Jennifer Aniston

 

Zbog čega su dobri: Prirodna boja kose ovih zvijezda je nešto je tamnija, te bi svijetlo plava izgledala neprirodno. Na ovaj način svjetliji pramenovi čine ih plavušama, a tamniji ostatak ide uz ten, čineći look potpuno prirodnim.

Zvijezde s najboljim srednje smeđim pramenovima

Kate Beckinsale

Sandra Bullock

Lily Aldridge

Zbog čega su dobri: Nešto svjetliji smeđi pramenovi daju kosi dimenziju, toplinu i nježnost u odnosu na tamniju kosu. Ova boja kose odlično ističe oči.

Zvijezde s najljepšom crvenom kosom

Emma Stone

Julianne Moore

Amy Adams

 

Zbog čega je dobra: Dramatična je i pristaje ženama s jakom osobnošću, te također na njima izgleda vrlo prirodno. Npr. Stone je prirodna plavuša, a svejedno joj kosa izgleda potpuno prirodno.

Zvijezde s najljepšom smeđom bojom

Halle Berry

Katie Holmes

Mila Kunis

 

Zbog čega je dobra: To je izražajna boja koja odaje mladenački izgled. Tamna smeđa naglašava lice, te crte lica dolaze do izražaja, te se posebno preporučuje prirodnim ljepoticama, budući da naglašava ljepotu. Ne preporučuje se osobama s nepravilnostima na tenu ili licu, jer će ih dodatno naglasiti.

Zvijezde s najljepšom crnom bojom

Salma Hayek

Vanessa Hudgens

Kendall Jenner

 

Zbog čega je dobra: Ovo je bezvremenska boja koja nikad ne izlazi iz mode, a s druge strane ako je dobro izvedena, te ne oštećuje kosu, daje mladenačku svježinu, jer je na crnoj najteže skriti sijede.


Komentari

Odgovori

*