29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kakav remen odabrati?

Remen je odličan način na koji možete transformirati svoju odjevnu kombinaciju i pretvoriti jednostavnu majicu ili košulju u chic outfit. Budući da remen definira struk izrazito je ženstven modni dodatak, ali služi i za „podizanje“ looka.

Kakav remen odabrati?

Remen je odličan način na koji možete transformirati svoju odjevnu kombinaciju i pretvoriti jednostavnu majicu ili košulju u chic outfit. Budući da remen definira struk izrazito je ženstven modni dodatak, ali služi i za „podizanje“ looka. Kvalitetnim remenom možete postići profinjen izgled, bez obzira na kvalitetu odjeće ispod.

remen

Ove sezone teško je definirati kakav je moderan remen, te su nosivi oni od svile, preko vune do kože.  Također, moderni su i različiti oblici. No, ono što im je zajedničko je da se nose na struku, kako bi tijelo dobilo izgled pješčanog sata, osim kada se nose na duge košulje i tunike, tada ga možete spustiti na bokove, kako bi naglasak stavili na stražnjicu i noge. Ako niste sigurni gdje ga staviti, slijedite ovo  pravilo: na usku odjeću ga uvijek nosite na struku, dok šira odjeća ostavlja prostora od podizanja remena ispod grudi, do spuštanja na bokove, ovisno o dojmu kakav želite ostaviti.

remen-1

remen-2

remen-3

remen-4

remen-5

remen-6

remen-7

remen-8

remen-9

remen-10