Nika Turković, Lejla Šehović i Anđa Marić u kolekciji donjeg rublja brenda “Human”

Predstavljena limitirana kolekcija donjeg rublja brenda “Human”

Limitiranu kolekciju donjeg rublja brenda “Human” osmislili su modnom svijetu već dobro poznati modni fotograf Šime Eškinja i dizajnerica Saša Maksimiljanović. 

Radi se visokokvalitetnom donjem vešu univerzalne sive boje, koja omogućuje da se materijal u potpunosti stopi s ljudskom kožom, svih rasa, boja, spola. Na kraju krajeva, svi smo mi samo ljudi.” rekla je Saša Maksimiljanović, pojašnjavajući značenje imena brenda.
Human je modni brend osmišljen da kvalitetom i izradom bude jednako primamljiv oba spola i iako atraktivan, kreiran je da bude ugodan za svakodnevno nošenje. 

– Cjelokupnu ideju smo razradili u vrijeme korone i čuvali je kao pravu modnu poslasticu. Sada je došlo pravo vrijeme da je predstavimo publici. Želja nam je da svi osjećaju dobro u svojoj koži. Zato sam u kampanji koristio od poznatih tv lica i sportaša do likova iz susjedstva koji svojim karakterom i osobnošću naglašavaju naše različitosti. A opet, svi smo mi od krvi i mesa. Fotografije prikazuju upravo to, prave ljude. Koristio sam minimalno rasvjete, svi modeli su sasvim prirodni i bez šminke – otkrio je Šime Eškinja. 

Human će se moći kupiti u modnom ateljeu Saše Maksimiljanović. Sastoji se od muških bokserica, gaća, potkošulje, ženskih gaćica, brazilki, potkošulje i sportskog topa. Pohrlite po svoje poklone za pod bor! Najbolje, samima sebi i uživajte u svojoj drugoj koži. Human sportskom donjem vešu.


Komentari

Odgovori

*