Borboleta oduševljava ekskluzivnom suradnjom s mladim umjetnicama Klasjom, Zitom i Andreom

Iz Borboleta ateljea stiže nam neodoljiva limitirana suradnja s vodećim hrvatskim dizajnericama i ilustratoricama.

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. Ova suradnja, treća u nizu Borboleta umjetničkih partnerstva, koja su dosad obilježili eminentni umjetnici Saša Šekoranja i Nenad Sovilj, donosi ekskluzivnu kolekciju nakita i rukom oslikanih pakiranja. Ideja vodilja svake godine u suradnji s vodećim umjetnicima je njihova vizija Borboleta leptira, zaštitnog znaka Borboleta brenda.


Dok su kroz crne ilustracije cvjetova ukrašenih zlatnim logotipom na pakiranjima, talentirane dizajnerice, koje iza sebe broje značajne uspjehe na raznim projektima, ostavile osobni pečat i kreirale neodoljiv dojam luksuza i tajanstvenosti. U kolekciji nakita koja prati ovu suradnju, dominiraju simboli poput mačke, pauka, mjeseca, duha, zvjezdice i malog kostura, stvarajući zbirku koja priča priče. Svaki komad nakita, poput malog umjetničkog djela, pronalazi svoje mjesto u ovoj posebnoj kolekciji.

Limitirana suradnja, Borboleta x Klasja, Zita & Andrea, pruža priliku kolekcionarima i ljubiteljima Borboleta Nakita da posjeduju unikatna umjetnička djela koja spajaju estetiku brenda s kreativnim izrazom mladih talenata, a Borboleta ponosno nastavlja tradiciju stvaranja nezaboravnih komada nakita koji odišu elegancijom, ekskluzivnošću i umjetničkim duhom.

Neodoljive komade nakita kao i elegantna pakiranja, možete pronaći na svim Borboleta ovlaštenim prodajnim mjestima kao i na online shopu www.borboleta.co


Komentari

Odgovori

*