Satovi za svaku priliku: vodič kako uskladiti sat s vašim outfitom

Satovi za svaku priliku: vodič kako uskladiti sat s vašim outfitom

Otkako su mobiteli postali naš neizostavni pratitelj, mnogi su smatrali kako će ručni satovi postati suvišni. No, dogodilo se upravo suprotno: ručni su satovi postali neizostavan detalj svake modne kombinacije, a mi smo vam u nastavku pripremili kratki vodič o tome kako uskladiti sat kako bi ona svaki put bila savršena.

O kakvoj se prilici radi?

Prije nego što krenete u potragu za svojim novim ručnim satom, prvo pitanje koje si trebate postaviti jest za koju vam je priliku potreban. Ako tražite nešto što ćete moći nositi svaki dan, na primjer na posao, a želite izgledati profesionalno i profinjeno, tada vam savjetujemo da odaberete elegantni ručni sat. Riječ je o klasičnim modelima satova koji će se idealno uklopiti u vaše poslovne outfite i dat će im završni pečat ozbiljnosti.

U slučaju da niste sigurni koji točno model odabrati, tada je najbolje odlučiti se za neki klasični model u neutralnoj boji ili kombinaciji boja poput crne ili smeđe i plave, a koji će se vrlo jednostavno moći kombinirati sa svime s čime ga odlučite uskladiti.

U ovoj situaciji s klasičnim modelom nikako ne možete pogriješiti, a ako se odlučite i za vrhunskog proizvođača, sigurno ćete ga moći nositi dugo vremena.

Za svečane prilike

Ako pak tražite sat koji ćete moći nositi na svečane događaje poput obiteljskih druženja, poslovnih večera ili jednostavno svaki put kada želite izgledati posebno, tada odaberite i ručni sat koji će izgledati svečano, na primjer onaj s dijamantima. Dijamanti u satu dat će mu dozu posebnosti koja se teško može nadmašiti, a prema vašem modnom stilu odaberite koliko će dijamanata imati. Na primjer, ako njegujete minimalistički modni izričaj, tada se odlučite za sat sa suptilnim dijamantima, a ako pak više volite eklektične modne kombinacije, tada vam savjetujemo da potražite onaj koji će zabljesnuti svaki put kada proviri ispod rukava. I naravno, ručni sat s dijamantima savršen je poklon za posebnu priliku koji će ostati u posebnom sjećaju dugo vremena.

Ne zaboravite na slobodno vrijeme

Na kraju, ako ste u potrazi za nekim ležernijim modelom ručnog sata koji ćete moći nositi tijekom druženja s prijateljima, na romantične večere ili kada jednostavno želite biti u skladu s najnovijim modnim trendovima, tada odaberite modni sat koji će odlično izgledati i s trapericama, ali i s elegantnijim modnim kombinacijama.

A što je s pametnim satovima?

Iako su prethodnih godina pametni satovi postali omiljeni dodatak svakog zaljubljenika u tehnologiju, zbog njihovog izgleda, oni jednostavno nisu primjeren odabir u brojim životnim prilikama. Ako želite zadržati razinu elegancije i profinjenosti, tada se preporučuje odabir klasičnog sata koji će se savršeno nadopunjavati s vašom modnom kombinacijom. Isto tako, klasični sat ispunjava u pravilu samo jednu osnovnu funkciju: pokazuje vrijeme (a neki modeli i datum), dok pametni sat prikazuje toliko mnogo informacija da vas nerijetko može ometati u kvalitetnim razgovorima sa zanimljivim sugovornicima, pogotovo ako na sebe ima i spojen mobitel. Kada počne nekontrolirano zvoniti, to ne samo da se može smatrati nepristojnim, već i poprilično neprimjerenim.

Sponzorirani članak


Komentari

Odgovori

*