Ultimativni vodič za kupnju jesenskih tenisica

Jesen je vrijeme promjene u modnom svijetu, a to se odražava i u našem izboru obuće. S padom temperature dolazi vrijeme za prelazak s ljetnih sandala na udobne i stilizirane tenisice. Kako biste se pripremili za sezonu jesen/zima, donosimo vam ultimativni vodič za kupnju jesenskih tenisica. Ovaj članak će se podijeliti u dva ključna dijela: prvi će istražiti trenutne trendove u dizajnu tenisica i najpoželjnije modele, dok će drugi dati savjete o tome kako kombinirati tenisice s ostatkom garderobe.

Ovi trendovi u dizajnu tenisica su nas oduševili

Svaka sezona donosi nove modne trendove, a jesen 2023. godine nije iznimka. S oduševljenjem ćemo nositi i ove sezone tenisice retro dizajna, a birat ćemo smeđe i bež nijanse, te boju vina. Radije ćemo nosti i klasične modele inspirirane prošlim desetljećima, pa će tako futuristički dizajn pretjeranih boja čekati neka bolja vremena. I njih ćemo rado nositi u neutralnijim bojama jeseni jer je jesen vrijeme kada neutralni tonovi, poput smeđe, bež sive, i crne dolaze do izražaja. Tenisice u ovim bojama odličan su izbor jer se lako kombiniraju s različitim outfitima, a uz tenisice neutralne boje možete lakše kreirati sofisticiran i elegantan izgled. Visoke tenisice su i dalje rado viđene, a pogotovo modeli popularnih brendova, jer one osim što pružaju dodatnu potporu i toplinu za hladnije dane, dodaju dozu stila i nonšalantnosti vašem izgledu. Ako to vremenski uvjeti dopuštaju, možete nositi i njihove platnene inačice.

Pri kupnji idealnih tenisica za jesenske dane, nemojte zaboraviti obratiti pažnju na materijale od kojih su tenisice izrađene. Koža, i to prava, je uvijek najbolji izbor jer pruža toplinu i udobnost u hladnijim uvjetima pa ćete ih sigurno nositi čak i veći dio godine. A, ako vam je klasičan stil ipak malo preobičan, možete dodati dašak osobnosti svojim jesenskim outfitima odabirom tenisica koje imaju detalje u kontrastnim bojama. To mogu biti šavovi, vezice, ili čak đonovi. Ovi detalji će privući pažnju i dati vašim tenisicama neobičan i atraktivan izgled.

Kako kombinirati tenisice s ostatkom garderobe

Nakon što ste odabrali savršen par jesenskih tenisica, važno je znati kako ih pravilno kombinirati s ostatkom vaše odjeće kako biste postigli besprijekoran izgled. Kako je jesen sezona slojevite odjeće, iskoristite priliku i kombinirate svoje tenisice s različitim slojevima. Za opušten izgled, nosite traperice, majicu, a preko majice ležernu vesticu ili kardigan, te kad to temperatura zahtjeva, trendi jaknu. Uklopite svoje tenisice bojom jednog od slojeva i dobit ćete izbalansiran, moderan, ali udoban outfit. Ne morate trošiti vrijeme na traženje idealnog para tenisica koje ćete s lakoćom moći kombinirati jer smo sjajne tenisice pronašli u online trgovini PR u čijoj ponudi ćete pronaći najpoželjnije modele brendova Converse, adidas, New Balance, Veja i ostale.

Ako pak želite nositi tenisice u elegantnijem kontekstu, muškarci će klasične jednobojne tenisice s lakoćom kombinirati s hlačama od odijela ili tamnim trapericama, te hlačama od štofa, a žene će ih kombinirati s haljinama i suknjama. Midi suknje i haljine odlično se slažu s tenisicama, stvarajući ženstveni i razigrani izgled. Ako pak preferirate sportski stil, pravila nema jer će vaše tenisice odgovarati baš svakom vašem outfitu.

Sponzorirani članak


Komentari

Odgovori

*