29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Što muškarci zaista misle o vašem bikiniju

Dvodjelini kupaći s gaćicama i gornjim dijelom...

bikini

 Što muškarci zaista misle o vašem bikiniju

 

1
-1- Trokutići su najpopularniji oblik kupaćeg kostima. Oni se sviđaju i muškarcima. 74 posto kaže kako im se sviđa ovaj oblik kupaćeg, dok 26 posto misli kako otkriva previše.

2

-2- Dvodjelini kupaći s gaćicama i gornjim dijelom bez košarica se sviđa 91 posto muškaraca, što ga čini njihovim favoritom. Tek 9 posto ga ne simpatizira.

3

-3- Monokini je za žene koje žele i na plaži ostaviti dojam. Ipak, vrlo malo muškaraca se sviđa. Tek 22 posto kaže da ga voli vidjeti na plaži, dok 78 posto kaže kako im se apsolutno ne sviđa.

4

-4- Povratak u devedesete godine prošlog stoljeća posebno je popularan zadnjih nekoliko ljeta. Muškarci su po pitanju ovog trenda vrlo podijeljeni. 53 posto ih kaže kako im se sviđa, dok 47 posto ne.

5

-5- Jednodjelni kupaći nije ženama omiljena vrsta kupaćeg, ali muškarcima se sviđa. 65 posto kaže kako ga voli vidjeti na ženama sve dok je moderan i ne izgleda previše “babski”, dok 35 posto kaže kako im se ne sviđa.

6

-6- Ekstra moderni bikiniji se sviđaju ženama, ali ne i muškarcima. Tek 17 posto kaže da ih voli vidjeti na ženama, dok 83 posto ne voli.