Savršena moderna frizura za kratku kosu

Savršena moderna frizura za kratku kosu

S proljećem često dolazi i želja za promjenom. Ukoliko vas oduvijek privlači kratka kosa i želite mlađahan izgled imamo ideju za vas. Jedna od najhrabrijih poznatih osoba u ovoj sezoni svakako je Florence Pugh koja se ohrabrila i skratila jako dugu kosu, te tako nevjerojatno modernizirala svoj look.

Florence Pugh, svibanj 2022.
Florence Pugh, svibanj 2022.
Florence Pugh 2021.

Pugh je otkrila svoju novu platinasto bojenu kratku kosu u seriji fotografija na Instagramu. S novim lookom je postigla potpuno popularni „glam rock” stil frizure, ali koji se savršeno uklapa u dojam koji u posljednje vrijeme želi ostaviti. Fanovi su oduševljeni njenom novom promjenom, ali očito i modni stručnjaci jer je s novom frizurom angažirana u nekoliko modnih kampanja. Pugh nije jedina zvijezda koja se odlučila na promjenu frizure u posljednje vrijeme, te ošišala dugu kosu, ali skakao je jedna od onih kojima promjena najbolje pristaje

Kako znati koji tip frizure za kratku kosu je za vas?

Najbolji savjet kako se ošišati može vam dati svakako vaša frizerka, ali dobro bi bilo doći joj s nekom inspiracijom, a ako vam treba inspiracija, potražite je u frizuri Florence Pugh.

Žene se odlučuju za kratku kosu iz raznih razloga, ali najčešće je to jer s mlađom kosom izgledaju modernije i mlađahnije. Također, kratka kosa nije lagana za održavanje, ali svakako ju je brže fenirati nego dugu kosu. Prednosti i nedostaci kratke kose su već svima dobro poznate, ali praktičnost nije ono što će nekoga potaknuti na promjenu, nego mnoštvo odličnih frizura koje se mogu postići s kratkom kosom. Ukoliko već imate kratku kosu sezona ljeto 2022. vaša je sezona. S novim stilom frizure možete ostvariti promjenu ako joj težite, ali i jednostavno modernizirati svoj izgled. Kratka kosa naglašava crte lica, ali i osobnost.

Kratka frizura u sezoni pred nama, za ljeto 2022. inspirirana je retro raspoloženjem, eksperimentima sa stilom, ali i naglaskom na prirodnoj ljepoti kose. Veliki trend su svakako i šiške na kratkoj kosi. Kada se radi o kratkoj kosi svakako postoje opcije za svaki tip i teksturu kose. Ako niste tip osobe koja ima puno vremena za uređivanje frizure, ova sezona omogućit će vam da osušite kosu i prstima je razbarušite, jer se razbarušena kosa vraća u top trendove. posljednjih godina mnoge žene su izbjegavale kratku kosu jer je moderne frizure s kratkom kosom bilo jako teško održavati, ali ova sezona modernizira nove stilove, te vjerujemo kako će kratka kosa opet doći na sami vrh popularnosti kada su frizure u pitanju.


Komentari

Odgovori

*