9 prosinca, 2023

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Balerinke – hit za proljeće 2022.

Toplo vrijeme samo što nije stiglo, i vrijeme je da s dna ormara izvadimo šarene haljine i vesele boje, što će dodatno podići proljetno raspoloženje. No, kako bi vaš outfit bio savršeno uparen, obnovite svoju kolekciju balerinki, jer rijetko se koja obuća tako jednostavno i elegantno uklapa u sve modne kombinacije. A kako nositi balerinke ovog proljeća, čitajte u nastavku.

Balerinke – hit za proljeće 2022.

Toplo vrijeme samo što nije stiglo, i vrijeme je da s dna ormara izvadimo šarene haljine i vesele boje, što će dodatno podići proljetno raspoloženje. No, kako bi vaš outfit bio savršeno uparen, obnovite svoju kolekciju balerinki, jer rijetko se koja obuća tako jednostavno i elegantno uklapa u sve modne kombinacije. A kako nositi balerinke ovog proljeća, čitajte u nastavku.

Balerinke – idealna obuća za proljeće

Proljeće je dobro poznato po svojoj prevrtljivoj naravi: u jednom trenutku uživamo u suncu i toplini, a u drugom se pojave oblaci koji donose hladnoću i kišu. Upravo zbog takvih vremenskih prilika, balerinke su idealna obuća za proljeće jer je u njima dovoljno prozračno kada je toplo, a istovremeno nisu previše otvorene i štite nas od proljetne hladnoće.

Koji modeli balerinki postoje?

Otkako su se pojavile, balerinke su dostupne u cijelom spektru različitih modela među kojima svatko može vrlo jednostavno pronaći onaj idealan za sebe. Balerinke se, kao prvo, razlikuju prema obliku vrha. Dostupni su modeli s potpuno zaobljenim vrhom, šiljastim te kombinacijom ovog dvoje. Osim toga, dostupne su i balerinke s otvorenim prstima, zahvaljujući kojima možete ponosno istaknuti svoje prste i novu pedikuru.

Nadalje, pojedini su modeli balerinki potpuno ravni, dok neki imaju sasvim nisku petu, do visine od jednog centimetra. Osim toga, pete su proteklih godina postale vrlo kreativne: od klasičnih, neprimjetnih, do onih vrlo neobičnih geometrijskih oblika.

Na kraju, balerinke mogu biti potpuno zatvorene sa stražnje strane, ali i otvorene. Otvoreni modeli imaju remenčić ili sličan dio koji osigurava da balerinka čvrsto stoji na stopalu, a istovremeno otkriva petu, unoseći šarmantnost u vašu modnu kombinaciju.

S čime se kombiniraju balerinke?

Balerinke su odlična ideja za sve ljubiteljice ženstvenog stila. Naime, iako je riječ o cipelama, ravne su i u njima je lako provoditi puno vremena, zbog čega su prvi izbor kada imamo mnogo obaveza i puno hodanja. Nadalje, vrlo ih je jednostavno uklopiti u baš svaki outfit. Traperice i jednostavan T-shirt? Ženstvena haljina na cvjetiće i torbica preko ramena? U sve ih je kombinacije ubaciti, na vama je samo da pronađete onaj model koji vam se najviše sviđa.

Koju boju balerinki odabrati?

Kada je riječ o dostupnim bojama balerinki, tada je samo nebo granica. Modni klasik – crna – odličan je izbor jer ćete ih moći nositi uz gotovo sve što imate u garderobi i nećete se trebati pitati odgovaraju li boje jedna drugoj.

S druge pak strane, proljeće nas redovito poziva da odaberemo svijetlije boje i tonove, koji kao da podsjećaju na buđenje prirode. Balerinke u svijetlim nijansama poput krem, nježno ružičaste i sličnih prekrasno se uklapaju u svaki outfit, dajući mu dozu nježnosti. Ako tražite jedno mjesto na kojem možete pogledati sve dostupne boje balerinki, tada pogledajte što nudi CCC. Bogat izbor različitih proizvoda, među kojima su i različiti modeli balerinki, dostupni su vama na izbor. Prekrasne je modele moguće kupiti i u trgovinama, ali i online.

Jesu li mi jedne balerinke dovoljne?

Istinske modne ljubiteljice dobro znaju da cipela nikada ne možete imati previše, i balerinke nisu nikakva iznimka. Modeli u vatreno crvenoj boji za posebne prilike, crni par s otvorenim prstima ili pak zlatne balerinke, gotovo je nemoguće odabrati samo jedne.

https://ccc.eu/hr/zene/obuca/balerinke

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST