29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Trendi ljeto u Goldenpoint kupaćim kostimima

Jedna od popularnijih modnih marki kupaćeg programa, talijanski Goldenpoint ususret početku sezone plaža predstavio je na reviji u Boćarskom domu najnoviju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2010.

Trendi ljeto u Goldenpoint kupaćim kostimima

Jedna od popularnijih modnih marki kupaćeg programa,  talijanski Goldenpoint ususret početku sezone plaža predstavio je na reviji u Boćarskom domu najnoviju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2010.

GOLDENPOINT-revija

U kupaćim kostimima iz najnovije Goldenpoint kolekcije svatko može plažom prošetati svoj elegantan, ženstven, seksi, retro rafiniran, sportski ili pak casual look. Bez obzira na odabir modela kupaćeg kostima marka Goldenpoint ponosi se odabirom biranih materijala, privlačnim dizajnom i trendi bojama, dok njihov dizajn laska svakom tijelu.

GOLDENPOINT-revija-1 GOLDENPOINT-revija-2

GOLDENPOINT-revija-3

GOLDENPOINT-revija-4

GOLDENPOINT-revija-5

GOLDENPOINT-revija-6

GOLDENPOINT-revija-7

GOLDENPOINT-revija-8

GOLDENPOINT-revija-9

GOLDENPOINT-revija-10

Goldenpoint u svom programu sadrži četiri zasebne linije. Golden Lady naziv je linije kupaćih kostima namijenjenih mlađoj populaciji. Sisi naziv je linije koji dolazi u dvije kolekcije – SISI SURF koju karakteriziraju jake, žive boje, te SISI AQUA za žene koje i na plaži slijede trendove, a koji savršeno ističu sve prednosti ženske figure. PHILIPPE MANTIGNON linija je namijenjena svim ženama koje teže glamuru, a istvoremeno su dovoljno hrabre i koketne. Ova ekskluzivna linija nudi ženstvene i softicirane modele jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima za žene sa stilom i stavom.