19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne suknje jesen-zima 2021/2022.

Moderne suknje za jesen i zimu su prvenstveno pokazatelj kreativnosti i osobnosti.

Moderne suknje jesen-zima 2021/2022.

Moderne suknje za jesen i zimu su prvenstveno pokazatelj kreativnosti i osobnosti. Moderne suknje naglašavaju detalje, obiluju njima, te one su kad se odjenu glavni element looka. Iako su moderne suknje ove sezone dosta različite izdvajaju se neki trendovi. Nastavlja se trend kožnih suknji, kao i plisiranih, dok se ove sezone uz njih ističu kratke suknje A kroja kao i uske suknje srednje dužine. Također nakon nekoliko sezona, asimetrične suknje su ponovno u trendu.

Tamne i neutralne boje, crna, smeđa, te bež i ove sezone su moderne, no uz njih su i neke sjajne i jake boje, kao i cvjetni i karirani uzorci. Dok su cvjetni uzorci uglavnom prisutni na midi i dugim suknjama, karirani uzorci dominiraju na kratkim suknjama.

Pletene suknje su ove sezone posebno popularne, a najmodernije su u neutralnim bojama i jednobojne. Dok se drugi tipovi suknji često pojavljuju u varijantama s različitim uzorcima, pletene uske suknje su uglavnom jednobojne.

Moderne suknje srednje dužine

Suknje srednje dužine tople, udobne i ugodne, a istovremeno posebne i upečatljive. Suknje srednje dužine moderne su u širim, ali i u uskim varijantama. Ove sezone su suknje srednje dužine među najmodernijim tipom sukanja.

Uske suknje do sredine listova nisu bilo posebno popularne posljednjih sezona, no ove se vraćaju na velika vrata. Bez obzira koji materijal izabrali, ne možete pogriješiti. Moderne uske suknje srednje dužine su od kašmira, vune, pamuka, pletenih materijala, od kože… Ovakve suknje se mogu kombinirati na tenisice, ravne cipele i čizme, kao i na čizme s višim potpeticama.

Kratke suknje

Vinil kratke suknje su jedan od novih trendova. Moderne vinil suknje su samo dio općeg trenda za jesen i zimu a koji vraća disko modu u različitim segmentima. Ovakve suknje se mogu birati za dnevne lookove, ali i za izlaske.

Tople kratke suknje su također jedan od hitova mode jesen zima. Mogu se kombinirati s visokim čizmama, čizmama koje idu skroz iznad koljena, ali će odlično ići i u kombinaciji s tenisicama te ravnim cipelama. Ravne cipele su popularne ove sezone, te će se upravo s ovakvim suknjama, kao i sa suknjama srednje dužine jako dobro kombinirati.

Kratke suknje mogu biti različitih uzoraka, od klasičnih zimskih materijala, štofa, pletene, kožne, ali i lepršave. Iako su moderne kratke suknje koje su uske, kao i plisirtane, glavni trend su sukne A kroja.

Suknje do koljena

Ove sezone nešto su manje zastupljene suknje do koljena, stoga ako preferirate ovakve suknje birajte one koje imaju izražene neke druge trendove koji su moderni ove sezone, poput asimetričnih suknji, pletenih ili vinil suknji.

Kožne suknje

Kožne suknje već nekoliko sezona su hit, te svoju dominaciju nastavljaju i ove sezone. Mderne kožne suknje su različitih dužina, od A kroja kratkih suknji, do uskih i dužih suknji.

Moderne asimetrične suknje

Asimetrične suknje ove sezone su različitih dužina, izvedbi i stilova.

Moderne duge suknje

Moderne duge suknje ove sezone su uglavnom od laganijih, skoro ljetnih materijala. S obzirom da je općenito ove sezone trend prozirnih materijala, on će se često ukomponirati i u stilove suknji, tako da su u mnogim kolekcijama predstavljene djelomično prozirne suknje, kako midi tako i maxi dužine. Ono što je donekle specifično za njih su uzorci. Moderne duge suknje ove sezone su s naglašenim uzorcima, cvijećem i slično. Iako su rađene od tankih materijala ove sezone će se odlično kombinirati sa debelim džemperima i zimskim kaputima i jaknama.