Tezenis kupaći kostimi – odlične ideje za ljeto

Tezenis kupaći kostimi – odlične ideje za ljeto

Tezenis kolekcija kupaćih kostima i ove sezone obuhvaća modele koji se mogu prilagoditi svim oblicima tijela, ali i različitim prilikama i aktivnostima na plaži. Ono što karakterizira novu kolekciju Tezenis kupaćih kostima su izvrsni i posebni detalji koji se ističu, krojevi koji su raznoliki, te boje koje variraju od svijetlih i pastelnih do crne. Bez obzira da li izbor bio jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim prilagodite kupaći kostim obliku svoga tijela. Dominira crna boja, no uz nju prisutan je širok spektar boja i uzoraka. Iako su uzorci različiti jedan od glavnih trendova koji se ističe ove sezone je animal print. No, uz njega moderan je tropical uzorak, cvjetni uzorak, ali i pomalo neočekivani uzorci poput zvijezda ili jednostavnog prelijevanja boja. Moderni su kako jednodijelni tako i dvodijelni kupaći kostimi. Da li ste više tip za kupaće kostime bez vezica ili one koji čvrsto se veže, ove sezone nije bitno, budući da su moderne sve varijante, te za svaki tip se može pronaći zaista različitih modela. Moderni ukrasi su od perlica i sjaja do načina vezanja, ukrasnih vezica, mašni, ali i volana.


Tezenis dvodijelni kupaći kostimi

Tezenis dvodijelni kupaći kostimi ove sezone su zaista raznoliki i obuhvaćaju kupaće kostime od trokutića, ravno rezanih gornjih dijelova kupaćih kostima do klasičnih košarica verzija gornjeg dijela kupaćeg kostima. Također, kupaći kostimi su predstavljeni u različitim varijantama, od gornjih dijelova kupaćih kostima jednostavne izvedbe do onih s košaricama, žicama i dodatnim pojačanjima. Kada se radi o donjem dijelu kupaćeg kostima izbor je također različit te su prisutni svi modeli. Za one koji žele posebno trendi look dobar izbor je visoko rezani donji dio.

Tezenis kupaći kostimi s trokutićima

Trokutići kao gornji dio kupaćeg kostima ove sezone se doživjeli veliki povratak, pa čak i ako nisu nikada izašli iz mode ove sezone su posebno popularni. Bez obzira za koju se varijantu trokutića odlučili, da li s pojačanjima, žicama ili bez, te da li se radi o manjim ili većim trokutićima, oni ove sezone su moderni i top trend. Boje kao i cijele kolekcije variraju od svijetlih, do crnih.

Tezenis crni kupaći kostimi

Crna boja je neutralna, klasična, no ove sezone je posebno popularna. Stoga ako želite spoj modernog i klasičnog jednostavan zbor može biti crni kupaći kostim. Crni kupaći kostimi predstavljeni su u različitim varijantama, kako jednodijelnih tako i dvodijelnih kupaćih kostima. I dok su neke varijante jednostavne, druge su zavodljive i neobične.

Tezenis jednodijelni kupaći kostimi

Tezenis jednodijelni kupaći kostimi variraju od sportskih do zavodljivih varijanti s brojnim modelima koji se nalaze između. Različiti detalji vezice, s naramenicama ili bez naramenica daju posebnost ovogodišnjoj kolekciji Tezenis jednodijelnih kupaćih kostima. Poseban naglasak je na različitim krojevima i prorezima koji mogu biti na različitim dijelovima, te čak i s jednobojnim jednodijelnim kupaćim kostimom možete dobiti neobičan kupaći kostim. Neki od top izbora ov sezone su jednodijelni kupaći kostimi s animal printom, kupaći kostimi s prorezima te kupaći kostimi zavodljivih i neobičnih leđa.

Tezenis kupaći kostimi

Jedan od hit trendova ove sezone u kolekciji Tezenis kupaćih kostima su sjajne i metalik nijanse kupaćih kostima. Bez obzira da li se radilo o ravnom kroju ili trokutićima ukoliko želite nešto drugačije možete se odlučiti za metalizirane i sjajne kupaće kostime. Također jako je popularan animal print, a od boja pastelne tirkizna i ružičasta.

Boje i uzorci na Tezenis kupaćim kostimima

Iako ove sezone jedna od najupečatljivijih boja na kupaćim kostimima je crna, ona nije jedina dominantna. Boje variraju od svijetlih, pastelnih do jakih i dominantnih boja. Uzorci su također vrlo različiti. Izbor može biti animal print koji je čak i sa svojim posebnostima neutralan budući da je atraktivan skoro svake sezone. Tu su i cvjetni uzorci koji u bojama i veličini uzorka mogu varirati, ali točkice, zvijezde, te mnoge drug varijante uzorak.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*