28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Dnevne frizure poznatih – svibanj 2021.

Dnevne frizure za šetnje, grad, park i ulicu razlikuju se od poslovnih

Dnevne frizure poznatih – svibanj 2021.

Dnevne frizure za šetnje, grad, park i ulicu razlikuju se od poslovnih frizura za ured, kao i večernjih i svečanih frizura po lakoći održavanja i jednostavnosti.

U pravilu ovakve frizure možemo vidjeti na zvijezdama dok šeću gradom, s djecom, u šopingu ili su u obavljanju neformalnih poslova.

Ako imate dužu kosu, opuštene dnevne frizure su obično jednostavno očešljana kosa, kosa u repu ili kosa u punđi. Bob frizure uglavnom su univerzalne, pa gotovo jednako izgledaju z dnevne prilike i svečane, a razliku čine sprejevi za stiliziranje i sjaj kose.

Frizure 2021. su jednostavne, lepršave, odaju dojam kao da se nitko oko njih previše ne trudi.

Ispod smo izdvojili nekoliko frizura poznatih u dnevnim, opuštenim prilikama koje su nosili u posljednjih 3 dana.

April Love Geary

Za dugu kosu za dnevnu frizuru u ležernim prilikama najjednostavniji odabir je puštena kosa. Kosu je dovoljno oprati i fenirati, te već odlično izgleda.

Nicole Richie

Druga opcija za dugu kosu je visoka punđa. Ovo je vrlo efektna frizura koja vam pomaže da izgledate dobro i kada vaša kosa nije u najboljem izdanju.

Mollie King

Valovi na poludugoj kosi su svevremenska i frizura koja je prikladna za sve prilike. Ova frizura funkcionira fantastično u svim situacijama.

Zoe Hardman

Niski rep ili punđa s pramenovima koji uokviruju lice odlična je dnevna frizura za žene s poludugom kosom.

Maggie Gyllenhaal

Ukoliko imate bob frizuru lišteni ste briga oko svakodnevnog odlučivanja kakvu ćete frizuru. Ovo je univerzalna frizura koja je prikladna uvijek i svugdje.

Helena Christensen

Za nešto ležerniji look na boob frizuri možete si pomoći ukosnicama te podići kosu na ležeran način.