Calvin Klein kupaći kostimi – pregled kolekcije za ljeto 2022.

Calvin Klein kupaći kostimi – pregled kolekcije za ljeto

Calvin Klein kolekcija kupaćih kostima za ovo ljeto donosi pregršt novosti, kako s modelima tako i s bojama. Ove sezone trendovi su različiti te se mogu prilagoditi za sve prilike. Kolekcija Calvin Klein i ove sezone obuhvaća i jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime, s brojnim odličnim izvedbama.

Česti su kockasti ili ravni izrezi na gornjem dijelu kupaćeg kostima. Novu kolekciju karakteriziraju česti visoki prorezi na nogama, koji će djelovati tako da produži noge te da osoba djeluje vitkije.

Naramenice su u različitim varijantama od odvojivih do onih unakrsnih, koje idu naprijed ravno a na leđima idu u jedna preko druge.

Gornji dio kupaćeg kosima karakteriziraju kako na nekim modelima naglašene košarice, tako na drugima potpuno neprimjetne, odnosno da ih niti nema. Kupaći su često podstavljeni, gornji dio kupaćeg često ima pojačanje, spužvice ili žicu.

Detalji koji se ističu variraju od naglašenog loga, do nabora sa strane, posebnih proreza, te neobično postavljenih naramenica.

Dodatni detalji koji može upotpuniti dojam su da uz mnoge kupaće kostime ide i gumica za kosu u odgovarajućoj boji, i s identičnim uzorkom kao na kupaćem kostimu.

Dominiraju bijela i crna boja, kao i plava i ružičasta, te neizostavna crvena. Iako se uglavnom naglašava logo, česti su animal print i cvjetni uzorak. Posebnost je i metaliziran završni look na nekim kupaćim kostimima. Odvažne, upečatljive boje i modeli karakteriziraju kolekciju čak i kada se radi o crnim ili bijelim kupaćim kostimima.

Calvin Klein CK Eco kupaće kostime karakterizira održivost uz klasičan bezvremenski stil Calvin Klein kupaćih kostima. Izrađeni od održivih recikliranih materijala s posebnim tehnikama rezanja krojeva kako bi se osigurao minimalan otpad tkanine. Sastav je reciklirana mješavina poliesterskog materijala.

Calvin Klein dvodijelni kupaći kostimi

I ove sezone dvodijelni kupaći kostimi su raznoliki od ravnih krojeva, gornjih dijelova s košaricama, kao i u top verzijama.

Calvin Klein kupaći kostimi s trokutićima

Kupaći kostimi s gornjim dijelom u obliku trokutića su klasik, koji je i ove sezone u kolekciji Calvin Klein neizostavan. I kupaći kostimi s trokutićima su predstavljeni s pojačanim gornjim dijelom, ušivenim spužvicama, ali i u jednostavnoj izvedbi.

Calvin Klein ravni ili top kupaći kostimima

Ove sezone ravni rez na gornjem dijelu kupaćih kostima zauzima bitno mjesto i to ne samo na dvodijelnim nego i na jednodijelnim kupaćim kostimima. Moderni su kupaći u bijeloj, crnoj ili boji fuksije, a često su dodatno boje naglašene kontrastnim logom. Gornji dio kupaćeg kostima u obliku topa je također trend koji je moderan i praktičan.

Jednodijelni kupaći kostimi Calvin Klein

Jednodijelni kupaći kostimi u kolekciji Calvin Klein su ove sezone raznovrsni, kako bojama tako i modelima. Moderni su oni s ravnim i četvrtastim izrezom, ali i s okruglim te dubokim V izrezom. Slično je i s prorezima na nogama koji variraju dubinom. Prorezi na trbuhu, kupaći na jedno rame, opcije su u ovoj kolekciji brojne za isticanje. Dominiraju boje kao i u cijeloj kolekciji, bijela, crna, fuksija, crvena, te životinjski uzorak. Uz to i jednodijelni kupaći kostimi mogu biti sa sjajnim metaliziranim finišem, bilo u jednostavnijim varijantama kao i u izvedbama sa porezom na trbuhu.

Calvin Klein crni kupaći kostimi

Crni kupaći kostimi ove sezone su prisutni u svim izvedbama. Moderni crni kupaći kostimi su i jednodijelni i dvodijelni. Elegantni, moderni, sportski, ponekad kombinirani u jednoj izvedbi, ponekad s naglašenom samo nekom od tih karakteristika. No, bez obzira da li tražite udoban, jednostavan ili upečatljiv crni kupaći kostim, ove sezone zaista se može birati.

Calvin Klein kupaći kostimi u jakim bojama

Ove sezone boja fuksije, žuta i plava dominiraju, te se naglašavaju dodatno kontrastnim logom. Bez obzira radilo se o jednodijelnom ili dvodijelnom kupaćem kostimu, oni u ovim bojama djeluju veselo i zaigrano.

Calvin Klein bijeli kupaći kostimima

Bijeli kupaći kostimi ove sezone su od materijala s uzorkom, nabrane teksture, te iako su jednobojni nisu jednostavni.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*