Zara cipele i gležnjače jesen – zima 2021/2022. – pregled kolekcije

Zara cipele i gležnjače jesen – zima 2021/2022. – pregled kolekcije

Zara kolekcija cipela i gležnjača za jesen i zimu 2021. i 2022. zaista obuhvaća širok raspon obuće, za sve prilike, od svečanih do dnevnih. Neovisno da li preferirate visoke potpetice ili ravne cipele, ove sezone izbor je odličan. Stil osamdesetih i devedesetih prisutan je u Zara kolekciji obuće kao i odjeće. Materijali ove sezone su različiti, od kože i brušene kože, do tekstila i gume. Ukrasi na cipelama su vrlo česti, biseri, lanci, kopče kao i ukrasi od materijala i u boji cipela. Boje dominiraju neutralne u različitim nijansama bež i smeđe, te crne i bijele, kao i jake boje poput zelene i plave.

Ističu se mokasinke, kao i cipele i gležnjače s debljim uglavnom gumenim naglašenim potplatom.

Zara ravne cipele i balerinke

Udobne cipele ove sezone u različitim varijantama prisutne su u kolekciji Zara. I dok su neke prilično jednostavne druge su od prošivenih materijala, te s ukrasima. No, ove sezone nisu moderne samo u špic nego i sa zaobljenim vrhom. U trendu su cipele koje čak podsjećaju na mušku modu. Cipele su često klasičnih oblika, ali s naglašenim detaljima. Od kožnih ravnih cipela do brašunastih, izbor je zaista veliki.

Cipele su dostupne u različitim bojama, od bež i crne, do svijetlo plave, zelene…

Zara ravne cipele – mokasinke

Ove sezone mokasinke su veliki trend, te spadaju među modernije cipele. Ukoliko tražite nešto udobno za svaki da, tada bi mokasinke mogle biti ono što vam treba.

Moderne su mokasinke u različitim bojama, osim klasično crne boje, prisutne su i plavam zelena, crvena, žuta…

Moderne Zara balerinke

Zara balerinke ove sezone su zanimljive i neobične, poput balerinki s krznom ili balerinke s metalizirnam sjajem u zlatnoj boji. Kožne balerinke sa životinjskim uzorkom također su jedan od trendova.

Moderne boje su i bijela, svijetlo ljubičasta, bež, smeđa… Raznolikost balerinki se očituje i u izboru prednjeg dijela.

Zara elegantne cipele

Klasične elegantne cipele su i ove sezone moderne. Boje su od bež do crne, ali i svijetle pastelne nijanse kao i vibrante boje. Elegantne Zara cipele su pretežno jednobojne.

Zara cipele na visoku potpeticu

Zara cipele na visoku potpeticu su zanimljive i posebne. Ponekad je naglasak na potpetici, ponekad na prednjem dijelu, ukrasima ili kopčama. Moderne boje su zlatna, srebrna, crna…

Potpetice se uglavnom visoke, no ove sezone nisu neobične i srednje pete, a potpetice su često neobičnih oblika.

Zara klompe

Ove sezone mnogi dizajneri i brandovi predstavili u i klompe u kolekcijama za jesen i zimu. Klompe sa životinjskim uzorkom samo su jedna od varijanti

Zara ravne čizme

Ravne čizme s naglašenom potplatom na kojoj se ističe struktura, samo su neki od trendova ravnih čizama kolekcije Zara. Ovakve čizme iz zara kolekcije možete kombinirati s tajicama, suknjama i haljinama, kao i sa širim hlačama.

Ravne čizme na vezanje također su moderne ove sezone, te se odlično uklapaju u mnoge lookove.

Zara čizme na visoku potpeticu

Ove sezone u kolekciji Zara prisutne su i gumene čizme s potpeticom. Moderne potplate ove sezone olakšat će kretanje u visokim potpeticama, posebno što su često i potpetice dovoljno čvrste i stabilne.

Potpetice koje se ističu oblikom, neobičan dizajn ili struktura ove sezone su jedan od bitnih trendova.

Zara gležnjače

Moderne gležnjače ove sezone su dosta raznovrsne. Od modernih ravnih čizama, gumenih ili kožnih s debljim potplatom, klasičnih gležnjača srednje potpetice, kožnih gležanjača, kao i onih od rastezljivog tekstila.

Boje koje dominiraju ove sezone kod gležnjača također su raznolike, od klasične crne i smeđe.

Ostavite komentar

*