19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kakve majice nositi u ovoj sezoni na tajice

Kakve majice nositi u ovoj sezoni na tajice

Tajice su i dalje jedan od omiljenih odjevnih predmeta žena širom svijeta. Bilo pamučne, od elastina ili trapera, a kako se pandemija nastavlja, čini se kako ovaj udobni komad odjeće postaje sve popularniji.

Proteklih sezona u modu su ušle tajice neobičnih uzoraka i kombinacija materijala, a ova sezona se nastavlja na takve trendove. Zapravo vjerojatno ne postoje tajice za koje bi se moglo reći da nisu moderne.

Jednako je i s odjećom na koje se nose. I dok su prošle sezone uglavnom nošene na kratke majice, ove sezone kombinacije s dužim majicama se vraćaju u modu, a primijećen je i novi trend vezanja majica dugi rukav ili jakni oko bokova preko tajica.

Ispod smo izdvojili nekoliko kombinacija koje najčešće viđamo na zvijezdama.

Tajice na ultra kratki top

Rita Ora
Rita Ora

Zadnjih nekoliko sezona kraći sportski topovi su gotovo u potpunosti istisnuli tunike, koje su se dugo vremena kombinirale na tajice. Sportski topovi, gotovo nalik na grudnjake, prvi su odabir majica na tajice.

Tajice s pamučnim kratkim topom

Kaia Gerber

Nakon sportskih topova, kraće pamučne majice na drugom mjestu su po odabiru poznatih osoba u kombinacijama majica / tajice. U posljednje vrijeme često viđamo kombinacije u jednakoj boji, ali dovoljno je da su boje usklađene da bi vaša kombinacija bila moderna.

Tajice u kombinaciji s duksericom

Rumer Willis

Dukserice su pravi hit sezone pa se tako nose i na tajice. Možete se odlučiti za duksericu na kopčanje ili bez kopčanja. U najpopularnijoj kombinaciji također treba uskladiti boje, odabrati boje koje si međusobno komplimentiraju ili različite nijanse iste boje.

Tajice u kombinaciji s majicama srednje dužine

Rumer Willis i Demi Moore

Ovo je super kombinacija koja se pojavljuje u ovoj sezoni. Do sad smo uglavnom tajice nosili na kraće majice, dok su naše mame ih kombinirale na duže majice, ove sezone i mlađe osobe počinju uviđati prednosti nošenja dužih majica preko tajica.

Tajice s majicom vezanom oko bokova

Cara Santana

Kombinaciju s majicom ili jaknom vezanom oko bokova mogli smo vidjeti bar na 5 zvijezda tijekom posljednjih 5-6 dana. Teško je odrediti hoće li ovaj trend zaživjeti i na ulicama, ili će biti tek prolazna kombinacija koju su zvijezde nosile par dana.