25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Najmoderniji stil frizure 2021.

Već smo pisali kako je frizura Miley Cyrus najmoderniji stil frizure 2021. za kratku kosu, a pjevačica Rihanna uspjela je isti stil frizure "isfurati" i za (polu)dugu kosu. Ovaj stil frizure najmoderniji je stil frizure u 2021. Iako ovo svakako nije najpopularnija frizura, koju ćete viđati svuda oko sebe, kada ovakvu frizuru vidite na nekoj osobi znate da je osoba koja voli modu, ali razvija i svoj individualni stil. Prednost ovakve frizure je što istovremeno kombinira i dugu i kratku kosu. Možete je stilizirati prema vlastitim preferencijama.

Najmoderniji stil frizure 2021.

Već smo pisali kako je frizura Miley Cyrus najmodernija frizura za kratku kosu, a pjevačica Rihanna uspjela je isti stil frizure “isfurati” i za (polu)dugu kosu. Ovaj stil frizure najmoderniji je stil frizure u 2021. Iako ovo svakako nije najpopularnija frizura, koju ćete viđati svuda oko sebe, kada ovakvu frizuru vidite na nekoj osobi znate da je osoba koja voli modu, ali razvija i svoj individualni stil.

Frizura “fubalerke” bila je omiljena frizura muškaraca osamdesetih godina, ali se prošle godine vratila kao ženska frizura. I dok su na početku ovakvu frizuru nosile samo zvijezde u posljednje vrijeme je sve češće viđamo među djevojkama na ulicama.

Prednost ovakve frizure je što istovremeno kombinira i dugu i kratku kosu. Možete je stilizirati prema vlastitim preferencijama.

Ovo je frizura koju ne viđamo mnogo na ulicama, jer je velika promjena u odnosu na popularne atraktivne frizure, ali je stil koju su prihvatile na neki način ili u nekom obliku mnoge trendseterice, pa ne sumnjamo kako će kroz nekoliko mjeseci zaživjeti i na ulicama dok se djevojke priviknu na njega.