25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

7 frizura uz koje žene s 40 mogu izgledati kao da im je 20

7 frizura uz koje žene s 40 mogu izgledati kao da im je 20

Ispod navodimo 7 frizura uz koje žene koje teže mlađahnijem izgledu mogu postići svoj cilj. Ispod su frizure koje se povezuju s mladolikošću i mladošću.

Visoki rep

Iz nekog razloga ni jedna žena preko 40 ne nosi visoki rep. Uvijek preferiraju balerina punđe ili niski rep. Zbog toga visoki rep odiše mladolikošću.

Pletenice na vrhu glave

Također, pletenice poistovjećujemo s djevojčicama i mamama s kraćom kosom koje im pletu kosu. Ako vidite ženu s pletenicama u kosi nikad nećete pretpostaviti da ima preko 20.

Duga kosa

Za žene preko 40. duga kosa je sve što je ispod ramena. Međutim, mlade cure nose dugu kosu, a dugu smatraju tek onu koja je ispod lakta.

Plurep

Polurep je frizure koju također ne vole žene koje su prešle 40, pa čak i 30, a mlade ga cure obožavaju u svim inačicama.

Cvijeće u kosi

Bilo kao ukosnica ili obruč, žene starije od 40 nosit će radije imitacije dragog kamenja, plemenitih materijala, tkanine, marame i sve drugo osim cvijeća. Za frizure s cvijećem u kosi odlučuju se samo dvadesetogodišnjakinje i mlađe.

Asimetrične frizure

Starije žene nikako ne vole ništa asimetrično na glavi, a ako je jedna strana duža, a druga kraća odmah pretpostavljamo da se radi o mlađoj djevojci. Također, ako je jedna strana vezana, a druga puštena, kao ni rep koji je na jednoj strani a ne na sredini glave.

Neuredna kosa

Neuredna kosa simbol je mladolikosti jer sve, baš sve žene do 40 nauče da svaka dlaka mora biti na svome mjestu i da ne smiju iz kuće izaći s neurednom frizurom.

Vezano:

5 frizura uz koje žene od 60 godina mogu izgledati kao da im je 40 – Moda (covermagazin.com)