Mornarska majica za 2021. – pregled modernih trendova

Mornarska majica za 2021.

Mornarska majica je univerzalan odjevni predmet koji može poslužiti za različite prilike od sportskih i casual do poslovnih prilika.
Ovisno o tome za što vam treba možete se odlučiti za mornarske majice na pruge ili majice u jednoj boji.
Upravo zbog toga što često dominira tamno plava boja ovakav tip majice je prikladan za šetnje gradom, ali i za poslovnu priliku ukoliko preko mornarske majice dodate sako ili vestu.
Mornarska majica je istovremeno opušten i ležeran, ali i elegantan odjevni predmet. Ona se može odjenuti ljeti, a potom i u hladnijim danima poslužiti za slojevito odijevanje.

Mornarska majica je primarno u kombinaciji plave i bijele boje, odnosno s prugama. No, s obzirom na popularnost ove majice ona se razvila i u drugim smjerovima. Osim pruga kombinacija plave i bijele boje može biti i drugačija, gdje je majica pretežno u jednoj boji a detalji su u drugoj boji. Osim plave i bijele boje popularne su i crvena i narančasta boja.

Mornarske majice se odlično kombiniraju s plavom, bijelom, crvenom, žutom i bež bojom. Odlično idu na traperice, lanene hlače, ali i suknje.

Mornarska majica inspirirana je mornarima, te sve što vežete uz mornare možete uklopiti u stil. Ponekad su to jednobojne majice s ukrasima i dezenima poput sidra, broda ili jedra.

Mornarska majica

Mornarska majica je klasično kombinacija bijele i plave boje, uglavnom s prugama. Ovakve majice dolaze u brojnim varijantama, bez tregera, kratki, ali i dugi rukav. Za potpuniji look ukoliko se nose na traperice ili lanene hlače može se na mornarskoj majici napraviti čvor.

Jednobojna mornarska majica

Iako se često povezuje s prugama odlična mornarska majica može biti i jednobojna. Uglavnom se radi o plavoj boji, ali one mogu biti i u bijeloj boji. Često se ovakva majica ističe s detaljima koji se vežu uz mornare i more.

Mornarska majica dugi rukav

Mornarske majice dolaze u svim varijantama pa tako i dužih rukava. Mogu biti u varijantama običnih majica, ali i dukserica i vesti idealnih za prohladne ljetne večeri ali i za sva godišnja doba. Pletene majice od pamuka su odlične za prijelazna razdoblja i promjenjivo vrijeme. Mornarska majica dugi rukav često je u plavoj i bijeloj boji, s prugama, ali su odlične i u varijacijama drugih boja te jednobojne.

Mornarska majica River Island

Mornarska majica je ove sezone vrlo popularna u kolekciji branda River Island, a kako oni vide ovosezonske trendove mornarskih majica pogledajte ispod:

Elegantna mornarska majica

Mornarski stil ne mora uvijek biti ležeran, u različitim kombinacijama mornarska majica može biti vrlo elegantna odjevni predmet.

Mornarska majica u drugim bojama

Mornarska majica može biti u bojama izvan klasične plave i bijele, no tada u pravilu dominiraju pruge kao jedan od simbola mornarske majice.

Mornarska majica u više boja

Mornarska majica u više boja nudi raznovrsnost, ali istovremeno i upečatljiv stil.

Mornarska majica ili mornarska haljina

Za one koji žele mornrski look, ali traže nešto drugačije, tada odličan izbor mogu biti haljine u mornarskom stilu. One često nude nešto decentniji mornarski izričaj. Pamučna haljina s V izrezom kakvu se nalazi u kolekciji Saint James je klasik, bezvremenska kombinacija vodoravnih i dijagonalnih pruga. Ona je istovremeno moderna i klasična.

Pamučna haljina s V izrezom kakvu se nalazi u kolekciji Saint James je klasik, bezvremenska kombinacija vodoravnih i dijagonalnih pruga. Ona je istovremeno moderna i klasična. Haljina u klasično plavo bijelim prugama je duža verzija klasične mornarske majice. Mikrofibra koju koristi brand Saint James nudi zaštitu od sunca i UV zraka dvostruko veću od običnog pamuka.

Haljine u mornarskom stilu iz kolekcije River Island su neodoljiv spoj mornarskog i modernog.

Vezano:

Mornarske majice – Moda 

Ostavite komentar

*