7 odjevnih savjeta koje morate znati

7 odjevnih savjeta koje morate znati

 

– Može se odjenuti za manje –

Žene s manjim budžetom ne moraju se odijevati manje moderno. Osim što se čak i dizajnerska odjeća može pronaći na rasprodajama po nevjerojatno jeftinim cijenama, može se pronaći kvalitetna i super moderna odjeća po niskim cijenama.

– Ista odjeća se može nositi u različitim prilikama –

Kada kupujete neki odjevni predmet razmislite o kombinacijama u kojima ćete ga moći nositi, te modnim dodacima koji idu uz njega. Ako nemate bar tri različite ideje još jedanput razmislite jer vjerojatno se ne uklapa u vaš stil.

– Odijevajte se prema prilici, ali i prema osjećaju –

Ako se osjećate zavodljivo, tada se tako i odjenite. To ne znači da sve na sebi morate pokazati, nego pronaći komad odjeće u kojem možete istaknuti svoju zavodljivost.

– Odijevajte se kao ni jedna žena ranije –

To uključuje zabavnu odjeću i vesele boje. Usudite se biti drugačiji.

– Ne morate uvijek biti skockani –

Naravno, uvijek morate biti uredni, ali slobodno odjenite sportsku i ležernu odjeću.

– Haljine nisu samo za večernji izlazak –

Mnogi muškarci oduševljeni su djevojkama koje nose preko dana haljine, a jednom kada se naviknete na haljine oduševit ćete se njihovom udobnošću, ali i praktičnošću. Uz haljinu se ne morate misliti što nositi.

– Prilagodite odjeću svome tijelu –

Istaknite ono najbolje na sebi, a prekrijte nedostatke. Ako nemate inspiraciju, promatrajte zvijezde u časopisima, pronađite onu sa sličnom figurom te kopirajte njen stil.


Komentari

Odgovori

*